ظرفیتهای دانشگاه یزد با تاکید بر پژوهشکده فناوریهای معدنکاری تشریح شد
معاون پژوهش و فناوری و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه از شرکت گلگهر سیرجان بازدید کردند
به گزارش دریافتی از مدیریت امور پژوهشی دانشگاه، کارشناسان مجموعه گلگهر نکاتی را در زمینه روندهای توسعهای معدن روباز، سازوکار خردایش با تجهیزاتHPGR و آسیاهای گلولهای و همچنین انواع جداکنندههای مغناطیسی مورد استفاده ارائه کردند.
همچنین در حاشیه این بازدید نشستی با مسئولان واحد تحقیق و توسعه شرکت صورت گرفت. در این نشست ظرفیتهای دانشگاه یزد با تاکید بر پژوهشکده فناوریهای معدنکاری تشریح شد. همچنین انواع زیرساختهای تعاملی دانشگاه یزد در ارتباط با صنعت و جامعه از قبیل فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و جامعه، کارآموزی و کارورزی معرفی شد. مدیر تحقیقات و توسعه شرکت صنعتی و معدنی گلگهر نیز از فعالیتهای پژوهشی و فناورانه انجام گرفته در مجموعه گزارشی ارائه کرد.
در پایان فرصتهای همکاری در قالب حمایت از پنج پایاننامه تحصیلات تکمیلی (۳۰ میلیون تومان برای کارشناسی ارشد و ۶۰ میلیون تومان برای دکتری) و پروژههای تحقیقاتی مورد تاکید قرار گرفت و قرار شد برای گسترش تعاملات دانشگاه یزد با شرکت معدنی و صنعتی گلگهر سیرجان اقدامات لازم از دو طرف دنبال شود.
شایان ذکر است منطقه معدنی و صنعتی گلگهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن یکی از مطرحترین قطبهای فعال معدنی، صنعتی در شرق آسیا به شمار میرود. شرکت معدنی و صنعتی گلگهر یکی از شرکتهای فعال این منطقه است که در حال حاضر ظرفیت تولید بیش از 15 میلیون تن کنسانتره و بیش از 10 میلیون تن گندله را دارد.