اخبار استخدامپیشنهاد سردبیردسته‌بندی نشده

معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی؛ مدرسه ملی مهارت در دانشگاه آزاد راه اندازی می شود

معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سازمان سما در گفتگو با بازارکار:مدرسه ملی مهارت در دانشگاه آزاد راه اندازی می شود

معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی مقدم از فعالیت 120 دانشکده مهارتی در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: با هدف توسعه آموزش های مهارتی به دنبال راه اندازی مدرسه ملی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

دکتر علیرضا لادن مقدم در گفتگو با بازارکار درباره مهمترین برنامه هایی که معاونت آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سازمان سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی دنبال می کند اظهار داشت:  پیرو منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست های آموزش عالی در حوزه مهارتی؛ تلاش می کنیم نیروهایی تربیت کنیم که مستقیما وارد بازارکار شوند.

وی با اشاره به اینکه موضوع مهارت یکی از چالش های نظام آموزشی در کشور است اظهار داشت: گمشده آموزش عالی در کشور بحث مهارت است و باید با سرمایه گذاری روی آموزش های مهارتی این خلا را پر کنیم.

معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سازمان سما با تاکید بر توسعه مهارت در کشور تصریح کرد: یکی از سیاست هایی که دنبال می کنیم این است که خروجی نیروهایی که از دانشگاه آزاد وارد جامعه می شوند، مهارت محور باشند تا بتوانند به راحتی وارد بازارکار شوند.

وی یکی از چالش های جامعه را از یکسو بیکاری دانش آموختگان و فارغ التحصیلان و از سوی دیگر کمبود نیرو در بخش های مختلف از جمله صنعت عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم دانش آموختگان با یک مهارت وارد جامعه شوند و بتوانند بوسیله مهارتی که کسب کرده اند با هزینه کمتر و شرایط سهل تری وارد بازارکار شوند.

فعالیت 120 دانشکده مهارتی در سراسر کشور

لادن مقدم از فعالیت 120 دانشکده مهارتی در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: با هدف توسعه مهارت به دنبال راه اندازی مدرسه ملی مهارت در کشور هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تا سال ۱۳۹۶ آموزش‌های بلندمدت و رسمی در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای انجام می‌شد، اظهار کرد: بعد از سال ۹۶ و تصویب مجلس شورای اسلامی دانشگاه آزاد وارد این مقوله شد.

معاون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: معاونت‌های آموزشی و مهارتی از دو بخش مدارس و دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی تشکیل شده و در دانشکده‌های مهارت یک آموزشگاه بلندمدت و رسمی وجود دارد که در آن مدارک فوق دیپلم، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه‌ای صادر می‌شود.

وی تبیین کرد: براساس طرح تکاپو و طرح آمایش دانشگاه آزاد اسلامی، رشته‌های فنی و حرفه‌ای مطابق با نیاز جامعه و منطقه اختصاص و گسترش می‌یابد.

معاون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در آموزش‌های کوتاه‌مدت دنبال تقویت افرادی هستیم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بالاترین مهارت برسند.

گفتگو: امیرعلی بینام

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا