خانه خلاق و گردشگری در دانشگاه علمی کاربردی کردستان راهاندازی میشود
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان گفت: دانشگاه علمی - کاربردی در راستای ایجاد شغل در جامعه تلاش میکند و برای تحقق این موضوع خانه خلاق و گردشگری در دانشگاه علمی کاربردی سنندج راهاندازی میشود
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان گفت: دانشگاه علمی – کاربردی در راستای ایجاد شغل در جامعه تلاش میکند و برای تحقق این موضوع خانه خلاق و گردشگری در دانشگاه علمی کاربردی سنندج راهاندازی میشود
رئیس دانشگاه علمی – کاربردی استان کردستان از پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عادل سیوسه مرده ظهر امروز در نشست با خبرنگاران رسانههای استان در سنندج، با بیان اینکه رشتههای دانشگاه علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم کشور است اظهار کرد: این دانشگاه در رشتههای کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ثبتنام میکند و متقاضیان برای پذیرش در مقاطع کاردانی و کارشناسی واحدهای دانشگاهی میتوانند با ورود به سامانه اینترنتی ko.uast.ac.ir سازمان سنجش و مطالعه دفترچه ثبتنام و اطلاع از رشتههای موجود و شرایط ثبت نام بدون آزمون در این دانشگاه ثبتنام کنند.
وی با اشاره به اینکه پذیرش کارشناسی ناپیوسته از ۲۹ خرداد سال جاری آغاز شده و تا پنجم تیر ماه ادامه دارد افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی نیز از ۱۴ تیر لغایت ۲۱ تیر انجام خواهد شد.
سیوسه مرده تصریح کرد: هم اکنون دانشگاه علمی – کاربردی کردستان دارای ۲۱۸ رشته محل است که ۱۳۱ رشته محل کاردانی و ۷۸ رشته محل کارشناسی است.
رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان افزود: امسال ۲۹ رشته جدید در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته به رشتههای دانشگاه اضافه شده است.
وی رشتههای تربیت مربی موسیقی، تربیت مربی بسکتبال، رشته اسناد و املاک، تربیت مربی والیبال را از رشته جدید دانشگاه مرکز سنندج ذکر کرد و گفت: رشتههای فناوری ایمنی، سلامت محیط زیست، تولید مدیریت دیجیتال، تربیت مربی پیش دبستانی، مددکاری اورژانس اجتماعی، آمادگی جسمانی، مدیریت کسب و کار، مدیریت والیبال، گرافیک و رسانههای چاپی، فناوری تضمین کیفیت نرمافزار، مربیگری والیبال از رشتههای جدید کارشناسی ناپیوسته در سایر مراکز دانشگاه علمی کاربردی عنوان کرد.
سیوسه مرده دانشگاه را مرکز علم و دانش دانست و گفت: دانشگاه علمی – کاربردی در راستای ایجاد شغل در جامعه تلاش میکند در این راستا خانه خلاق و گردشگری در دانشگاه علمی کاربردی سنندج راهاندازی میشود.
وی از تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها در جوار دانشگاهها در شهرستانهای کردستان بمنظور بهبود کیفیت آموزش علمی مراکز علمی خبر داد و گفت: مرکز دادگستری وابسته به دانشگاه در حال انحلال است همچنین مرکز علمی – کاربردی مدیریت صنعتی نیز در حال منحل شدن است و دانشجویان این مرکز به مراکز دیگر منتقل میشوند.
سیوسه مرده اضافه کرد: برگزاری دورههای کوتاهمدت با تایید و امضای وزارت علوم از سوی دانشگاه علمی- کاربردی برای متقاضیان برگزار میشود.
وی تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی- کاربردی در کردستان را ۳۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند.
وی با اشاره به تعداد سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر دانشجو در کشور افزود: از این تعداد ۲۰۰ هزار نفر در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل میکنند.
سیوسه مرده با بیان اینکه اکثر دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان بومی تشکیل داده است تصریح کرد: این دانشگاه میتواند دانشجوی خارجی مقیم ایران جذب کند، هم اکنون این دانشگاه فاقد دانشجوی مقیم خارجی است.
وی کاهش دانشجو در دانشگاههای علمی- کاربردی، دانشگاه آزاد و پیام نور را از مشکلات دانشگاه برشمرد و گفت: پرداخت شهریه دانشگاه علمی- کاربردی نصف دانشگاه آزاد است.
مسول آموزش دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان نیز با اشاره به اینکه دانشگاهها شامل سه نسل هستند گفت: دانشگاههای نسل اول تعلیم دهنده، دانشگاههای نسل دوم پژوهش محور و هدف اصلی آنها تولید علم و مقاله است، اما دانشگاه علمی- کاربردی جزو دانشگاههای نسل سوم مهارتمحور و شغلمحور است که بیش از هزار عنوان درسی برای آن تعریف شده است.
ه گفته وی، اکثر درسهای این دانشگاه واحد عملی است و طبق سرفصل به دانشجو تدریس میشود و دروس کارورزی ۱و ۲ در دانشگاه به دانشجویان تدریس میشود.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه در راستای سیاستهای اصل (۴۴) قانون اساسی تشکیل شده است، این دانشگاه را از دانشگاههای پیشگام در ایران دانست که در جهت مقوله اشتغال در جامعه فعالیت میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس،دانشگاه علمی کاربردی سال ۷۱ اساسنامه آن به تصویب رسید و رسما از سال ۷۳ در کشور آغاز به بکار کرد، این دانشگاه از سال ۸۲ در استان کردستان آغاز بکار کرد.