هرمزگانهرمزگان- سردبیر

برگزاری نمایشگاه و بازارچه های صنایع دستی برای حمایت از صنعتگران حوزه صنایع دستی

سرپرست مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس گفت: برای حمایت از صنعتگران حوزه صنایع دستی و ارتقاء وضعیت اقتصادی آنها، در حال برگزاری نمایشگاه و بازارچه های صنایع دستی هستیم تا صنعتگران بتوانند تولیدات خود را به نمایش و عرضه برسانند

به گزارش بازار کار، جلسه کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی هرمزگان جهت همفکری و مساعدت در خصوص راهکارهایی برای توسعه و بالندگی صنعت گردشگری و صنایع دستی هرمزگان به ریاست دکتر عباس براهیمی رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی هرمزگان و با حضور ریما رستمی دبیر کمسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی هرمزگان، دکتر صالح دریانورد مشاور پژوهشکده اتاق بازرگانی بندرعباس، سهراب بناوند مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و جمعی از فعالین حوزه گردشگری و صنایع دستی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد.

مسلم عاشوری سرپرست مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس در این جلسه گفت: برای حمایت از صنعتگران حوزه صنایع دستی و ارتقاء وضعیت اقتصادی آنها، در حال برگزاری نمایشگاه و بازارچه های صنایع دستی هستیم تا صنعتگران بتوانند تولیدات خود را به نمایش و عرضه برسانند که همچنان پنجشنبه های خلاق صنایع دستی در محل نیم دایره پشت فرمانداری در حال برگزاری است.

عاشوری در پایان تصریح کرد: همکاری و تعامل بین مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس ، اتاق بازرگانی ، اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی و سایر ادارات مرتبط با این‌ حوزه می تواند باعث رشد و توسعه حوزه صنایع دستی شود که در نتیجه مسائل و مشکلات صنعتگران صنایع دستی را مرتفع خواهد کرد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا