آموزش عالیآموزش و مهارتپیشنهاد سردبیرلرستانلرستان- سردبیر

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان: توجه کردن به جهاد علمی و محرومیت‌زدایی از دیگر کارکردهای بسیج دانشجویی است

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: توجه کردن به جهاد علمی و محرومیت‌زدایی از دیگر کارکردهای بسیج دانشجویی است.

سردار مرتضی کشکولی در آیین معارفه مسئول جدید و تکریم مسئول پیشین سازمان بسیج دانشجویی استان که به میزبانی دانشگاه لرستان، برگزار شد با بیان اینکه  از رسالت‌های مهم بسیج دانشجویی، حرکت‌های تربیت‌ساز دینی، جهاد علمی، مطالبه‌گری و محرومیت‌زدایی است، افزود: بسیاری از فرماندهان دوران دفاع مقدس از قشر دانشجو بودند؛ جذب و تربیت دانشجوی جهادی، از جمله وظایف مهم بسیج دانشجویی است.

وی با اشاره به اینکه توجه کردن به جهاد علمی و همچنین، محرومیت‌زدایی از دیگر کارکردهای بسیج دانشجویی است،  ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات، مطالبه‌گری است؛ نقش دانشجویان باید در زمینه‌ی مطالبه‌گری، افزایش یابد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران، مردم را از اسارت استثمار و استعمار رها کرد و جامعه ایران به برکت انقلاب اسلامی ایران به یک جامعه‌ی مجاهدپرور و شهیدپرور تبدیل شد.

کشکولی گفت: ایران به برکت وقوع انقلاب اسلامی، علاوه بر رسیدن به پیشرفت‌های مختلف علمی، هم‌اکنون در دنیا از نظر حکمرانی سیاسی و اجتماعی هم برای دیگران، الگوست و بعد از انقلاب اسلامی در مسیر رشد و بالندگی مادی و معنوی قرار گرفت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، ادامه داد: ولایت‌مداری، پاسداشت ارزش‌های ملی و دینی، ایمان به نصرت الهی، تکلیف‌گرایی، قانون‌مندی و انضباط‌گرایی، پایداری و استقامت در انواع جنگ‌های سخت و نرم، سادگی، سهولت، خلاقیت، دفاع مردمی و امنیت پایدار، پیشتازی و سرآمد بودن، جوان‌گرایی و … از جمله اصول مهم دکترین بسیج هستند.

به گزارش بازار کار، در این مراسم محسن کریمی به‌عنوان مسئول جدید سازمان بسیج دانشجویی استان معرفی و از زحمات میلاد شرفی مسئول قبلی قدردانی شد.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا