اخبار استخدامپیشنهاد سردبیردسته‌بندی نشده

معاون وزیر کار با تاکید بر رفع موانع تولید؛ به‌زودی ۵۳ فرایند حوزه روابط کار به بستر وب منتقل می‌شود

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز ظرفیت مردمی بسیج در کنار دولت تلاش می کند تا مشکلات را به حداقل برساند. این تعامل، هم افزایی و انتقال تجربیات می تواند لازمه پیشرفت کشور است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز ظرفیت مردمی بسیج در کنار دولت تلاش می کند تا مشکلات را به حداقل برساند. این تعامل، هم افزایی و انتقال تجربیات می تواند لازمه پیشرفت کشور است.
به‌زودی ۵۳ فرایند حوزه روابط کار به بستر وب منتقل می‌شود

به گزارش بازارکار از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی، «علی حسین رعیتی فرد» در اختتامیه همایش مسئولین و سرمربیان سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان ها در مشهد تصریح کرد: ظرفیت بسیج کارگری می تواند در خدمت رفع مشکلات واحدهای تولیدی قرار گیرد تا در چارچوب ظرفیت های اداری رفع موانع تولید از جمله کمیسیون های کارگری و ستاد رفع موانع تولید در استان ها، این مشکلات به حداقل برسد.

رعیتی فرد بیان کرد: در کشور حدود ۱۰ میلیون  و ۷۰۰ هزار نفر بیمه شده کارگری،۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بازنشسته تامین اجتماعی و ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بازنشسته صندوق کشوری داریم که با احتساب این آمار تقریبا ۵۵ درصد جمعیت کشور را جامعه کار و تولید تشکیل می دهد.

وی ادامه داد: ارائه خدمات و بررسی مسائل این گروه سبب افزایش سرمایه نظام در ارائه خدمت به مردم خواهد شد.
معاون روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فعال‌سازی سامانه جامع روابط کار اظهار کرد: در تلاشیم ۵۳ فرایند حوزه کار را در بستر وب انجام دهیم و امیدواریم فرایند عملیاتی این سامانه به سرعت تکمیل شود.

وی تصریح کرد: در حوزه روابط کار به سه جانبه گرایی اعتقاد داریم و این مهم در شوراهای عالی جهت تصمیم سازی و تصمیم گیری رعایت می شوند.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا