اخبار استخدامپیشنهاد سردبیردسته‌بندی نشدهفیلمهمدانهمدان- سردبیر

به مناسبت بازدید سرزده رئیس جمهور از مردم روستای کردآباد «کردآباد» نماد توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و خانگی

آیت الله سیدابراهیم رییسی رییس جمهور پس از پایان دیدار مردمی در سالن ولایت شهر کبودراهنگ، به صورت سرزده به روستای کردآباد از توابع این شهرستان رفت و با استقبال پرشور مردم مومن این ولایت مواجه شد.

به مناسبت بازدید سرزده رئیس جمهور از مردم روستای کردآباد
کِردآباد»روستای نمونه اقتصاد مقاومتی

آیت الله سیدابراهیم رییسی رییس جمهور ، به صورت سرزده به روستای کردآباد از توابع این شهرستان رفت و با استقبال پرشور مردم مومن این ولایت مواجه شد.
به گزارش بازارکار، روستای کردآباد در بخش مرکزی کبودراهنگ دارای ۲ هزار و ۶۷۰ نفر جمعیت است، این روستای فعال در عرصه تولید و اشتغال، حدود ۲۳۰ واحد تولیدی پوشاک دارد.
مردم روستای کردآباد که تولید کننده پوشاک تریکو هستند، در این دیدار از مسائل و مشکلات خود با رییس جمهور سخن گفتند.
به صورت ماهیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دست لباس در تولیدهای پوشاک این روستا تولید می‌شود و عمده محصولات آن به کشورهای عراق و ارمنستان صادر می‌شود.


«کِردآباد»روستای نمونه اقتصاد مقاومتی
«کِردآبادی‌ها»روستایی محروم را به کارگاه بزرگ تولیدپوشاک تبدیل کرده به‌طوری‌که از ۶۰۰ خانه در این روستا نیمی کارگاه تولیدی است و آن را به روستای نمونه اقتصاد مقاومتی تبدیل کرده است.
روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان کبودرآهنگ در استان همدان است که در دهستان حاجی لو قرار گرفته و چیزی حدود ۳ تا ۴ کیلومتر با کبودرآهنگ فاصله دارد.
در روستای «کِردآباد» شهرستان کبودرآهنگ حدود ۶۰۰ خانه وجود دارد که نیمی از آن کارگاه تولیدی است و همین اتفاق «کِردآباد» را به روستای نمونه اقتصاد مقاومتی تبدیل کرده است؛ مسیر و خیابان‌های روستا را که طی می‌کنیم تا چشم کار می‌کند کارگاه تولیدی پوشاک است.


در این روستا دیواربه‌دیوار و همسایه به همسایه آوای پیوستگی پیچیده است که این را صدای چرخ‌های تولیدی می‌گویند و مسیر و خیابان‌های روستا را که طی می‌کنیم تا چشم کار می‌کند کارگاه تولیدی پوشاک است.
جمعیت این روستا ۲ هزار و ۶۷۰ نفر است که از این تعداد شمار زیادی در واحدهای تولیدی پوشاک که به همت اهالی در این منطقه دایر شده فعال‌اند تا جایی که این روستا به‌واسطه تولید بخش قابل‌توجهی از پوشاک موردنیاز مردم به‌عنوان واحد نمونه کشوری در امر اشتغال معرفی‌شده است.
وجود کارگاه‌های متعدد بافندگی، چاپ روی پارچه، دوزندگی و درمجموع تولید پوشاک به‌صورت عمده بر اهمیت «کِردآباد» در حوزه اشتغال آفرینی افزوده چراکه حتی یک نفر بیکار هم در این روستا وجود ندارد و حتی ساکنان قبلی این روستا که برای کسب درامد و اشتغال به شهرها و استان‌های دیگر مهاجرت کرده بودند نیز بازگشته‌اند و با راه‌اندازی کارگاه تولیدی دستی در تولید ملی دارند.

در این روستا کار برای همه ارزش است حتی دانش آموزان
در این روستا کار برای همه ارزش است در کردآباد حتی دانش‌آموزان هم در تولیدی‌ها کار می‌کنند و پس از فراغت از تحصیل کمک‌حال اهالی خانه هستند و همین موضوع سبب شده این روستا نه‌تنها دیگر مهاجر به شهرهای دیگر نمی‌فرستد بلکه مهاجرپذیر نیز هست.

در حال حاضر در روستای «کِردآباد» ده ها واحد تولید لباس و پوشاک با اشتغال بیش از یک هزار نفر نیرو فعال است که با تبدیل‌شدن شاگردها به استادکار امکان افزایش این کارگاه‌ها در آینده نیز وجود دارد.
در این روستا بیش از ۲3۰ کارگاه تولیدی وجود دارد که از این تعداد ۲۰ کارگاه چاپ، ۲۰ کارگاه بافندگی، ۲۰ کارگاه بسته‌بندی وجود دارد، که به‌طور متوسط سالانه ۳۰ میلیون تکه پوشاک در این روستا تولید می‌شود.
وجود واحدهای تولیدی پوشاک، دستگاه‌های بافندگی و کارگاه‌های چاپ لباس مجموعه کاملی را در روستای «کِردآباد» در حوزه اشتغال در صنعت پوشاک گرد هم آورده و به‌جایی رسیده که آمار بیکاری در این خطه به صفر رسیده است.
در این روستا روحیه کار و تلاش همه گیر شده است، سقف حیاط خانه ها پوشانده‌ شده و به کارگاه تولیدی تبدیل شده است؛ در این خانه ها همه به شکل خانوادگی و یا تک و چند نفره مشغول کارند.
در این روستا که همه به شکل هم افزا در کنار هم کار می کنند، صفرتا ۱۰۰ کار برای تهیه پوشاک توسط اهالی روستا انجام می‌شود و بافندگی، رنگرزی، گلدوزی و سایر موارد در روستا انجام‌پذیر است؛ برش‌کاری، دوخت و درنهایت آماده‌سازی و بسته‌بندی نیز در روستا انجام و پوشاک برای عرضه راهی بازارهای هدف می‌شود.


تولید روزانه حدود ۱۰۰ هزار تکه انواع لباس تریکو
بر اساس اعلام مسئولان محلی، هر واحد فعال در خوشه صنعتی پوشاک «کِردآباد» روزانه حدود ۱۰۰ هزار تکه انواع لباس تریکو تولید می کنند.
در این میان اهالی روستای «کِردآباد» با مجموعه‌ای از باور، اراده و پشتکار سالانه حدود ۳۰ میلیون تکه انواع لباس از بچه‌گانه گرفته تا زنانه و مردانه می‌دوزند و بر تن هم‌وطنان می‌کنند که همین موضوع حمایت از صنایع کوچک و متوسط استان که در رشد و توسعه اقتصادی استان و همچنین اشتغال پایدار تأثیر بسزایی دارند را مورد تأکید قرار می‌دهد.
صنایع کوچک با سرمایه اندک و اراده بزرگ‌راه توسعه کسب‌وکار باارزش افزوده بالا را هموارتر می‌کند بنابراین بی‌راه نیست اگر گفته شود با حمایت این صنایع می‌توان راه تحقق اقتصاد مقاومتی را هموار کرد


حمایت رئیس جمهور از اصناف و کارآفرینان
سید ابراهیم رئیسی در این بازدید با تاکید بر حمایت از از اصناف و کارآفرینان گفت: رئیس جمهور با تأکید بر اراده جدی دولت برای رونق تولید در کشور، گفت: امروز اولویت اصلی کشور تولید است و بنای دولت حمایت از تولید و تولیدکنندگان است.
آیت‌الله رئیسی گفت: امروز مهم‌ترین راهکار رونق اقتصاد ملی و غلبه بر مشکلات اقتصادی تولید است؛ این یعنی هر کسی در جهت گسترش تولید در کشور تلاش کند، مردم را امیدوار و دشمن را ناامید کرده است.


آیت‌الله رئیسی در ادامه حضور خود در روستای کردآباد با خانواده شهدای این روستا دیدار و گفت‌وگو کرد.
رئیس جمهور همچنین با حضور در تعدادی از واحدهای تولیدی این روستا از نزدیک در جریان مسایل و پیشنهادات تولیدکنندگان و همچنین صحبت های مسئولان محلی قرار گرفت.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا