آموزش عالیآموزش های مهارتی و تخصصیآموزش و مهارتپارک های علم و فناوریپیشنهاد سردبیررویدادهاشتاب دهنده هاشرکتهای دانش بنیانلرستانلرستان- سردبیرمراکز رشدنوآوری و کارآفرینی

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی: 7100شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: 7100شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد.

به گزارش بازار کار لرستان، روح‌الله ذوالفقاری در جلسه و دیدار با شرکت‌های دانش‌بنیان لرستان که در اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: کشور در ده سال اخیر در حوزه علم و فناوری رویکردهای جدید اتخاذ کرده همچنین به دلیل اینکه مبتنی بر ساختار دولتی بوده معایب خود را نشان می‌دهد و هزینه‌های هنگفت را به بار آورد و بدون خروجی مناسب است.

وی تصریح کرد: در ابتدای دهه ۹۰ بخش خصوصی با مفهوم شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفت و قوانینی در این راستا وضع شد، در سال ۹۲ برنامه‌ها آغاز و در همان ابتدا ۵۰ شرکت دانش‌بنیان مجوز گرفتند و اساس ساختار آن توسط مرجع تخصصی نامگذاری و دانش‌بنیان مشخصه آن شد.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها از خدمات مالی متنوع استفاده می‌کنند و معافیت مالیاتی دریافت خواهند کرد همچنین در حوزه مقررات به روش‌های ممکن از مزیت‌های برخورد خواهد شد.

فعالیت 300 هزار نفر در شرکت‌های دانش‌بنیان کشور

ذوالفقاری ادامه داد: اکنون هفت هزار و ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد همچنین روزی ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت فعالیت داشته و از نیروهای متخصص کشور بوده و در اقتصاد کشور سهم بسزایی دارند.

وی اظهار کرد: اما متأسفانه لرستان با توجه به ظرفیت موجود در این راستا سهم کمی دارد ۳۳ شرکت در این استان وجود دارد که تنها ۲۵ شرکت فعال است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: از صنایع برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌شود همچنین منابع مالی در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت، اگر شرکت دانش‌بنیان محصولی دارند می‌توانند به‌صورت اقساطی تا ۳۶ ماه آن را به‌صورت لیزینگ عرضه کنیم.

 صنایع تعطیل و نیمه تعطیل در لرستان حمایت شوند

ذوالفقاری عنوان کرد: معافیت مالیاتی برای شرکت و ظرفیت‌هایی است که می‌تواند استفاده کند، صنایع تعطیل و نیمه تعطیل در لرستان وجود دارد با توجه اهمیت موضوع باید حمایت شوند تا در چرخه تولید قرار گیرند.

وی تصریح کرد: قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر بانک‌ها را از سرمایه‌گذاری منع کرده است اما در این راستا بانک‌ها و صنایع همچنین صندوق نوآوری در کنار هم می‌توانند همکاری داشته باشند و نسبت به احیای صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کمک کند.

اجرای طرح نهضت احیای صنایع در دولت سیزدهم

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح نهضت احیای صنایع با منابع قابل‌توجهی در دولت سیزدهم اجرایی می‌شود، باید برای ایجاد اشتغال تلاش کرد چراکه توسعه را به همراه خواهد داشت، در حوزه فناوری و اقتصاد مبتنی بر فناوری در حال آغاز است اما در ابتدای راه است شرکت‌های می‌توانند با تلاش مضاعف خود را بالا بکشند و از ظرفیت موجود در استان استفاده کنند.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا