توسعه بخش صنعت نیازمند تولید محصولات فناور/بی ثباتی ها با افزایش بهره وری ،اشتغال و رشد پایدار به حداقل برسد
مدیرعامل یک شرکت تولیدی و صنعتی گفت: یکی از مهمترین راههای توسعه در صنعت، تولید محصولات برخاسته از نیاز بازار، نوآور و فناور است که در این راستا مسئولان باید «نااطمینانیها» و «بیثباتیها»ی اقتصادی را از طریق افزایش بهرهوری، اشتغال و رشد پایدار به حداقل برسانند.
به گزارش بازارکار و نقل از خبرگزاری آنا, شرکت زرینتاب سپاهان با شیوه نوین و استفاده از دستگاههای پیشرفته در طناببافی، تولید نخ و محصولات دیگر زمینه اشتغال تعدادی از افراد را فراهم کرده و سالانه بیش از ۱۸۰ تن انواع طناب پنبهای، نخ پنبهای، چله فرش و انواع ملزومات نظافتی از قبیل تیهای نخی، حولهای، ماکارونی و انواع طنابهای پنبهای و پلی آستری، تولید و به بیش از ۱۰۰ کارخانه کشور بهویژه تهران ارسال میکند.
مجید کریمی فارغالتحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان و مدیرعامل شرکت زرین تاب سپاهان در گفتگویی , اظهار داشت :فنّاوری عامل اساسی برای تولید ثروت کشورها و ابزاری قدرتمند در توسعه پایدار به شمار میآید؛ بنابراین با توجه به اینکه استفاده از ماشینآلات مدرن بدون نیروی انسانی متخصص و ماهر مقدور نیست؛ اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه بیشازپیش روشن میشود؛ چراکه دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص بوده و چنانچه این نیروی ماهر بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید به کار ببرد و از طراحی تا بومیسازی محصول با دانش نیروی انسانی متخصص داخلی انجام گیرد، موجبات پیشرفت فراهم خواهد شد. ازاینرو با توجه به نیاز مبرم شرکت برای ارائه تولیدات مدرن، بهترین گزینه در این راه ارتباط مؤثر و کمک گرفتن از دانشگاه برای تولید محصولات جدید و کارآمد است.
وی افزود:یکی از مهمترین راههای توسعه در صنعت طناببافی، تولید محصولات برخاسته از نیاز بازار، نوآور و فناور است که تحقق این امر با استفاده از تخصص نخبگان فنی و دانشگاهی موجب توسعه محصول بر اساس نیاز بازار و فروش مناسب خواهد بود؛ ازاینرو این شرکت تولیدی در آینده نزدیک حتماً از علم و اندیشه نخبگان در توسعه شرکت استفاده خواهد کرد.
کریمی در مورد مشکلات بر سر راه تولید صنعت و راهکارها و پیشنهادهای خود عنوان کرد:
مشکلات بسیاری ازجمله نبود ثبات در بازار و قیمت، عدم پشتیبانی دولت از کسبوکارها، مشکلات پیش روی تولیدکننده در شهرستان، مشکلات زیستمحیطی، عدم مجوزهای جدید، فقدان زمینهای صنعتی مناسب و عدم ارائه تسهیلات بانکی با نرخ مناسب بر سر راه تولیدکنندگان وجود دارد که راهحل برونرفت از این مشکلات، تغییرات ساختاری تدریجی در اقتصاد کشور است. ازاینرو نیازمندیم که مسئولان «نااطمینانیها» و «بیثباتیهای» اقتصادی در کشور را از طریق افزایش بهرهوری، اشتغال و رشد پایدار به حداقل برسانند.
دولت میتواند با تثبیت قیمتها به صاحبان صنعت و بنگاههای تولیدی خرد و کلان کمک کند تا تصمیمات آگاهانه اخذ کنند. ثبات اقتصادی، دستیابی به سایر اهداف اقتصاد کلان جامعه ازجمله «ثبات قیمتها» و «رشد اقتصادی پایدار» را امکانپذیر میکند.
دولتمردان و مسئولان مربوط در بخش صنعت لازم است در راستای هموارکردن موضوعاتی ازجمله مجوزدهی، رقابتی کردن دریافت منابع از بازار سرمایه و تأمین مالی بهویژه کاهش نرخ سود همکاری کنند و با«تسهیل سازی» درزمینه مالیات و بدهیهای واحدهای تولیدی، احیای واحدهای تولیدی راکد و پشتیبانی از ایدههای جدید در بخش تولید نقدینگی سرگردان را به سمت تولید سوق دهند.