کانون پرورش فکری کودکان، مسئولیت کتابخانه مرجع کودک در ایران را برعهده دارد
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه قریب به ۱۰۰۰ کانون در سطح کشور داریم گفت: این مراکز فرهنگی ما بر پایه کتابخانه تاسیس شده و محوریت با مربیان است که با مخاطبان در عرصههایی چون قصه گویی و... تعامل دارند. کانون، کتابخانه مرجع کودک را در جمهوری اسلامی ایران در اختیار دارد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه قریب به ۱۰۰۰ کانون در سطح کشور داریم گفت: این مراکز فرهنگی ما بر پایه کتابخانه تاسیس شده و محوریت با مربیان است که با مخاطبان در عرصههایی چون قصه گویی و… تعامل دارند. کانون، کتابخانه مرجع کودک را در جمهوری اسلامی ایران در اختیار دارد.
به گزارش بازارکار، حامد علامتی در نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش و وزیر فرهنگ سوریه که در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با قدمت ۶۰ساله و با هدف فراهم آوری امکانات لازم برای پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کمک به شکوفایی استعدادهای آنها در محیط غیررسمی ایجاد شده و فعالیت میکند گفت: زمینه فعالیت ما هنری و ادبی است.
وی افزود: قریب به ۱۰۰۰ کانون در سطح کشور داریم و رده سنی مخاطبانمان از ۲ تا ۱۷ سال است. این مراکز فرهنگی ما بر پایه کتابخانه تاسیس شده و محوریت با مربیان است که با مخاطبان در عرصههایی چون قصه گویی و… تعامل دارند. کانون، مسئولیت کتابخانه مرجع کودک را در جمهوری اسلامی ایران برعهده دارد. محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شامل کتاب، نشریات و تولیدات سینمایی و هنری میشود.
علامتی با بیان اینکه بیش از ۱۴۰۰ فیلم کوتاه و انیمیشن در کانون ساخته شده است گفت: ارتباطاتی هم با کشورهای دیگر داریم و محصولات و آثارمان را صادر کرده ایم. برگزاری هفته های دوستی در کشورهای مختلف جزو برنامه های ماست که در سوریه هم برگزار شده و پس از این هم میتوانیم دوباره در خدمت شما باشیم.
به گزارش ایسنا، معصومه نجفی پازوکی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست با بیان اینکه زبان فارسی یکی از چهار زبان کلاسیک دنیاست و در کشورهای مختلف به آن توجه میشود گفت: به عنوان مثال، سال گذشته در کشور هند، زبان فارسی ارائه شد.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که تعامل ما در آموزش زبان فارسی در سوریه و آموزش زبان عربی در ایران باشد. در زمینه محتوای آموزش زبان فارسی و مربیان اعلام آمادگی میکنیم که در صورت تشکیل کلاس در کشورتان همراهی کنیم.
اصغر باقرزاده، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه های فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش گفت: از این برنامه ها میتوان به برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام که تاکنون هفت دوره برگزار شده و دوسالانه است، اشاره کرد. پیشنهاد میکنیم این مسابقات به صورت دورهای در کشورهای جهان اسلام و به ویژه کشورهای محور مقاومت برگزار شود.
وی افزود: اتحادیه جهانی فعالیتهای قرآنی دانش آموزان را در اینجا داریم. به طور مستمر پویشهای مختلفی برای دانش آموزان برگزار میشود که بچههای مقاومت، معلم خوب من و… از این جمله است. زمینه همکاری حوزه فرهنگی هنری مانند سرود، تئاتر و مسابقات فرهنگی هنری مشترک وجود دارد. در سطح کشوری این برنامهها را اجرا میکنیم که ظرفیت برگزاری در سطح بین المللی را دارد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز با بیان اینکه یکی از محورهای مورد تاکید ما در سالهای گذشته توجه به مهارتها، صلاحیتها و شایستگیهای عام و مشترک دانش آموزان اعم از تفکر، سواد رسانهای، مسئله سبک زندگی و سواد فناورانه بوده است گفت: دراین زمینه تجربههایی داشته و داریم و کتبی در این زمینه تالیف شده است و تبادل نظر و تجربه با همکارانمان در سوریه میتواند موفقیتهایی را در پی داشته باشد.
وی افزود: در دوره متوسطه مجموعه کتابهایی در حیطه مطالعات اجتماعی داریم که توجه ویژهای به هویت اجتماعی نه فقط در مقیاس ملی بلکه مقیاس منطقهای و از منظر جهان اسلام و با تاکید بر آنچه در منطقه در حال وقوع است دارد، دراینباره نیز میتوانیم همکاریهای خوبی با کشور سوریه داشته باشیم.
لطیفی به بهره مندی از تجارب سوریه برای ارتقای آموزش زبان عربی که از پایه هفتم الزامی است اشاره کرد و گفت: جشنوارههایی برگزار میکنیم که جشنواره فیلم آموزشی تربیتی رشد از مهمترین آنهاست و این جشنواره بینالمللی نیز میتواند زمینهای بر ای توسعه همکاری میان دو کشور باشد.