یک مدرس دانشگاه تصریح کرد؛ توسعه کسبوکارهای نوپا نفسی تازه برای اقتصاد کشور است
یک مدرس دانشگاه گفت: توسعه کسبوکارهای نوپا میتواند نفسی تازه برای اقتصاد کشور باشد.
به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا، سمیه صائب نیا در حاشیه نشست علمی با موضوع «بررسی تأمین مالی استارتاپها(کسب و کارهای نوپا) با توجه به شرایط بحرانی کووید -۱۹؛ چالشها و راهکارها» بابیان این مطلب افزود: توسعه این کسبوکارها همچنین میتواند از مهاجرت نخبگان که شتاب زیادی گرفته است؛ تا حد زیادی بکاهد.
وی اضافه کرد: توسعه کسبوکارهای نوپا درعینحال به افزایش امید، سطح رفاه و ثروت ملت کمک کند، به شرطی که به آن جدی نگاه شود.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: استارتاپ پروژهای است که توسط یک کارآفرین و برای جستوجو، توسعه و اعتبارسنجی یک مدل تجاری مقیاسپذیر انجام میشود.
به گفته صائب نیا، کارآفرین شخصی است که میتواند به همه مشاغل جدید، ازجمله مشاغل آزاد و فعالیتهایی که هرگز قصد ثبت آنها را ندارد، اشتغال داشته باشد.
وی ادامه داد: استارتاپ به مشاغل جدیدی اطلاق میشود که قصد دارند فراتر از بنیانگذاران انفرادی رشد کنند.
این مدرس دانشگاه، یک سری ویژگیهایی را برای شرکتهای نوپا مطرح کرد که ازجمله آنها میتوان به مبتنی بر ارائه یک نوآوری جدید، مبتنی بر کار تیمی، برخورداری از عدم قطعیت(احتمال شکست بسیار بالا است) و امکان توسعهپذیری کسبوکار اشاره کرد.
صائب نیا تصریح کرد: یک شرکت نوپای موفق معمولاً قابلیت رشد بیشتری نسبت به یک شرکت جاافتاده دارد و میتواند با سرمایه یا نیروی کار کمتر، زمینه رشد بیشتری نسبت به شرکتهای قدیمی داشته باشد.