اقتصادی و بازار سرمایهپیشنهاد سردبیرتسهیلاتلرستانلرستان- سردبیر

۵۰۰ میلیون دلار برای کمک به واحدهای تولیدی لرستان اختصاص می‌یابد

معاون صندوق توسعه ملی گفت: ۵۰۰ میلیون دلار برای کمک به واحدهای تولیدی لرستان اختصاص می‌یابد.

به گزارش بازار کار لرستان، دکتر علیرضا صالح در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: هدف از سفر به لرستان فراهم‌سازی شرایط برای بهره‌مندی واحدهای تولیدی از صندوق توسعه ملی و کمک به این واحدها در راستای دریافت تسهیلات ارزی است.

وی افزود: صندوق توسعه ملی به دنبال شناسایی مناطق مستعدی است که در شرایط عادی روند سرمایه‌گذاری در آنها انجام نشده تا بتوان نقش خود را برای کمک به توسعه کشور ایفا کند.

معاون صندوق توسعه ملی ادامه داد: لرستان از آن دست مناطقی است که متناسب با سایر نقاط کشور سرمایه‌گذاری برای توسعه در آن انجام نشده، از این رو با هدف شناخت نقاط مستعد سرمایه‌گذاری، برنامه سفر سه روزه به لرستان در دستور کار قرار گرفت.

صالح با اشاره به اینکه در مدت حضور در لرستان از برخی واحدهای تولیدی و صنعتی که برای ادامه فعالیت خود مشکل داشتند، بازدید میدانی به عمل آمد، افزود: در نظر است تا واحدهای تولیدی استان که در زمینه تامین منابع مالی دارای مشکل هستند، اقدامات اساسی در جهت کمک به آنها صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی نهادی است که وظیفه تامین مالی را بر عهده دارد، گفت: به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی لرستان تامین منابع تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار برای سال جاری اختصاص یافته که در صورت تقاضا در اختیار این واحدها قرار می‌گیرد و به منظور استفاده از این اعتبار لازم است قرارداد عاملیت با بانک ها بسته شود.

معاون صندوق توسعه ملی تاکید کرد: با اجرای برنامه های صندوق توسعه ملی، لرستان به عنوان یک استان پایلوت در نظر گرفته خواهد شد تا مناطق توسعه نیافته آن مورد حمایت و کمک قرار گیرند.

صالح بیان کرد: لرستان به واسطه موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در کریدور جنوب به شمال و مرکز کشور و همچنین استعدادهای بسیاری که دارد برای سرمایه‌گذاری مناسب بوده و افق روشنی برای توسعه آن متصور است.

انتهای پیام

 

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا