معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم مطرح کرد؛ ایجاد ۳۸ هزار شغل در کشور توسط شرکتهای دانش بنیان
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: امسال ۳۸ هزار فرصت شغلی توسط شرکتهای دانش بنیان با بودجه حداقلی در کشور ایجاد شده است.
به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار مهر، علی خیر الدین پیش از در دومین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران در تالار مرکزی رشت بیان کرد: پارکهای علم و فناوری در دنیای فعلی اهمیت و جایگاه ویژه ای در اقتصاد و ارتقا سطح علمی کشورها دارند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با تاکید بر شناسایی موانع پیش روی پژوهشگران گفت: این موانع باید رفع شوند تا مسیر پیوند علم و صنعت هموارتر شود.
وی با اشاره به تجاری سازی پژوهش و فناوری تصریح کرد: بحث تجاری سازی از مواردی است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و با یک برنامه ریزی مدون و دقیق اجرایی شود.
خیرالدین با بیان اینکه باید به سنخیت فعالیت شرکتهای دانش بنیان با بازار کار و شرایط اقتصادی توجه شود، عنوان کرد: عدم توجه به این مورد موجب افزایش بیکاری شرکتهای دانش بنیان در سالهای آینده خواهد شد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با تاکید بر توجه به بحث تجاری حوزه فناوری گفت: باید به بازار کار و اشتغال و بعد تجاری فعالیتهای فناوری و نوآوری نیز توجه شود.
وی با اشاره به شناخت درست مسیر تجاری سازی ایدههای نوآورانه و فناوری بیان کرد: ضعف مدیریتی، عدم شناخت اکوسیستم نو آوری، نداشتن طرح کسب و کار و نقشه راه مناسب از موانع پیش رو است.
خیرالدین ادامه داد: عدم وجود استانداردهای پشتیبان محصولات نوآوری و فناوری، نبود بازار تقاضا و عدم استقبال اساتید از این حوزه از دیگر چالشها است.
وی افزود: گسترش مبادلات بین المللی، مداخله مؤثر در نظام قانون گذاری، تقویت تیم سازی و استفاده از ظرفیت کارگزاریهای تخصصی در ارائه خدمات تجاری سازی از عوامل مؤثر بر تجاری سازی مراکز فناوری و نوآوری است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به فعالیت ۵۱ پارک و ۲ هزار و ۸۰۰ شرکت در کشور گفت: این مراکز در حال گسترش است.
وی با اشاره به فرصتهای شغلی ایجاد شده توسط شرکتهای دانش بنیان کشور تصریح کرد: ۳۸ هزار شغل توسط این مراکز امسال در کشور با بودجه پایین ایجاد شد.