در بروجرد ۲۰۰ کارگاه خانگی صنایع دستی فعال است
۲۰۰ کارگاه خانگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت:در بروجرد ۲۰۰ کارگاه خانگی صنایع دستی فعال است که علاوه بر تولید، صنعتگر پرورش میدهند.
به گزارش بازار کار لرستان، عطا حسنپور، در جلسه شورای اداری بروجرد که امروز با حضور محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در سالن آمفی تئاتر فرمانداری شهرستان برگزار شد شد، اظهار کرد: بروجرد تنها شهری بوده که صنعت دستی آن به نام ورشو ثبت ملی شده است.
وی ادامه داد: بروجرد شهری است که در طول تاریخ مهد فرزانگان بوده و بیجهت نبوده که جهت اثبات آن فقط کافی است به مرحوم آیتالله بروجردی اشاره کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: بروجرد ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی منسجم از دوره صفویه تا معاصر دارد که معماری لرستان را میتوان در این شهر دید.
وی ادامه داد: مکانهای مذهبی مسجد جامع بروجرد را داریم که کهنترین مسجد غرب کشور است و مسجد تاریخی امام از بزرگترین مسجدهاست که متأسفانه کمترین اعتبار به آنها تخصیص پیدا میکند و در اختلاف بین میراث فرهنگی و اوقاف و امور خیریه قرار گرفته که باید هرچه زودتر رفع و رجوع شود چون ممکن است با شرایط بحرانی روبرو شود.
حسن پور عنوان کرد: در این شهر ۲۰۰ کارگاه خانگی صنایع دستی فعال است که ۵۰ کارگاه از ما مجوز گرفته و درعین تولید صنعتگر پرورش میدهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان افزود: هنر حرمی بافی را در این شهر احیا کردیم که حدود ۴۰ سال پیش مدفون شده بود.
وی ادامه داد: در زمینه گردشگری توانستیم از محل تبصره ۱۸، برای برخی از هتلهایی که در این شهرستان احداث و رها شده بودند ۴۰ میلیارد تومان اعتبار بگیریم که به سامان میرسند.
حسنپور افزود: در شهر بروجرد بیشتر از هر چیز توجه به سمت صنایع دستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان بیان کرد: ایجاد اشتغال مورد تأکید مقام معظم رهبری است و تحقق این مهم نگاه ویژه مسئولان را میطلبد.
انتهای پیام