پیشنهاد سردبیردسته‌بندی نشده

انعقاد تفاهم‌نامه بین شهرداری تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ ۳۵۴ تعاونی مسکن در تفاهم با شهرداری تهران راه‌‌اندازی می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره انعقاد تفاهم‌نامه با شهرداری تهران گفت که قرار است ۳۵۴ شرکت تعاونی در حوزه ساخت مسکن راه‌اندازی شود.

به گزارش بازارکار، تفاهم نامه مشترک شهرداری تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز- چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱- در محل ساختمان وزارتخانه تعاون برگزار شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:  قرار است ۳۵۴ شرکت تعاونی در حوزه ساخت مسکن راه‌اندازی شود

به گزارش بازارکار، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم با تبریک هفته بسیج اظهار کرد: شهرداری و وزارت تعاون اشتراکات معنوی و لفظی فراوانی دارند. این وزازتخانه، وزارت مردم و شهرداری ها اساسا خانه مردم هستند، بر همین اساس برآنیم در راستای خدمت بی منت به مردم طرحی نو در اندازیم؛  اقدام مبارکی که در راستای توسعه تعاون و ساماندهی بافت های ناکارآمد و فرسوده شهری انجام می شود، گام بلندی است که در آن هم از مشارکت مردم و تسهیلات بانکی و هم از منابع عظیمی که در اختیار شهرداری است، استفاده می شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این ایده مبارک در اسرع وقت تبدیل به پدیده های گوناگون برای برون رفت از مشکلات بافت فرسوده شود و از سوی دیگر کمک مطلوبی به نهضت مسکن داشته باشد، افزود: بر اساس اسناد بالادستی وظیفه داریم در امر خانه دار کردن مردم کمک کنیم.

مرتضوی عنوان کرد: از همراهی های شهردار و جهاد مبارک و مقدسی که در حال انجام است خرسند و خوشحالم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره انعقاد تفاهم‌نامه با شهرداری تهران گفت که قرار است ۳۵۴ شرکت تعاونی در حوزه ساخت مسکن راه‌اندازی شود.

انعقاد تفاهم‌نامه مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شهرداری تهران با حضور سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علیرضا زاکانی، شهردار تهران برگزار شد.

سیدصولت مرتضوی در این نشست با اشاره به اشتراکات فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شهرادری ها، گفت: شهرداری‌ها خانه مردم است و درصدد هستیم در راستای خدمت به مردم طرح نو دراندازیم.

مرتضوی گفت: اقدام مشترک در راستای توسعه تعاون در راستای نوسازی بافت فرسوده گام بلندی است. مردم را به مشارکت می‌طلبد و هم تسهیلات بانکی به استخدام در می‌آید و هم از ظرفیت شهرداری به خوبی استفاده می‌شود.

وی افزود: این اقدام می‌تواند در برون‌رفت از مشکلات بافت فرسوده کمک کند و از سوی دیگر به نهضت ملی مسکن کمک خواهد کرد. وظیفه ما تلاش برای خانه‌دار کردن مردم است.

تاکید شهردار تهران بر  حمایت از اشتغال و توسعه مشاغل خانگی

علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با تاکید شهردار تهران بر  حمایت از اشتغال و توسعه مشاغل خانگی در مراسم انعقاد این تفاهم نامه با تبریک هفته بسیج و بزرگداشت ایثار و فداکاری در این هفته گفت: توفیقی است که امروز در وزارت تعاون شروع مبارکی را داشته باشیم. نوع فعالیت و اقداماتی که در مدیریت شهری انجام می دهیم پیوستگی های جدی با این وزارتخانه دارد مثلا در حوزه آسیب های اجتماعی همکاری نزدیکی با بهزیستی داریم یا در بحث اشتغال و مشاغل خانگی و سایر مواردی که می توان بستر سازی کرد، این وزراتخانه می تواند کمک کند و ما هم در خدمت آن باشیم.

وی افزود: در حوزه مسکن نیز که امروز توفیق توافق پیرامون ساخت مسکن و ایجاد زیر ساخت در مجموعه تعاونی ها را داریم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می تواند امکان بزرگی را برای ما فراهم کند.

زاکانی ادامه داد: اصل موضوع کنار رفتن نگاه بخشی و ایجاد پیوستگی بین اجرای حکومت و حاکمیت و نهادهای فعال است که تجلی آن امروز بین وزارت کار و مدیریت شهری در حال رقم خوردن است.

شهردار تهران اضافه کرد: امروز که دشمنان تلاش در ناامید کردن مردم دارند تا افق تیره و تاری را پیش روی مردم قرار دهند، این اقدامات می تواند کمک کند از بخشی از آن افق های روشن که فرار روی ما قرار  دارد، رونمایی کنیم.

وی بیان کرد: امیدواریم این اقدامات اسباب خدمت، آبادانی، پیشرفت، ایجاد سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم را رقم بزند.

آمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکنآمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکن

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت نام ۴۶۰ هزار کارگر در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: کلنگ احداث ۲۰۰۰ واحد مسکن کارگری در گلبهار مشهد طی روزهای گذشته زده شد.

مهدی مسکنی درباره آمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکن اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارها تاکنون ۴۶۰ هزار کارگر در سامانه ثبت نام کرده و اطلاعاتشان بارگذاری و به معاونت رفاه وزارت کار ارسال شده است.

وی ادامه داد: فرایند ثبت نام مسکن فرق می‌کند؛ افراد در سایت نهضت ملی مسکن ثبت نام اولیه را انجام می‌دهند و به ما ارسال می کنند و از طریق ما به معاونت رفاه ارسال می‌شود تا دهک بندی‌ها صورت گیرد و در قالب تعاونی‌ها ساماندهی شوند.

مسکنی افزود: کارهای زیرساختی انجام گرفته است. اساسنامه کار تعاونی‌های نهضت ملی مسکن بعد از شش ماه کار کارشناسی و اصلاح و آسیب تعاونی‌های مسکن گذشته متناسب با ظرفیت تعاونی مسکن کارگری نوشته و ابلاغ شد.

معاون وزیر تعاون در پایان از آغاز کلنگ زنی پروژه مسکن کارگری در گلبهار مشهد خبر داد و گفت: دو هفته گذشته کلنگ احداث ۲۰۰۰ واحد مسکن کارگری در گلبهار مشهد زده شد که زمینش در شهر جدید در حال آماده سازی است.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا