مدیر کل صمت اصفهان: توسعه صنایع بزرگ اولویت استان اصفهان نیست
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت:توسعه صنایع بزرگ و موجود بهعنوان سیاست و اولویت ما در این استان نیست بلکه باید صنایع موجود را بهینه و مسائل آنها را برطرف کنیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت:توسعه صنایع بزرگ و موجود بهعنوان سیاست و اولویت ما در این استان نیست بلکه باید صنایع موجود را بهینه و مسائل آنها را برطرف کنیم.
امیرحسین کمیلی در گفت و گو با ایرنا افزود: توسعه صنایع پایین دستی در دستور کار و مورد توجه مسوولان استان اصفهان قرار دارد و بهعنوان اولویت باید این کار بهصورت گسترده در صنایع استان انجام شود و صنایع کوچکتر و خُرد استان هم در زمینه دانشی ارتقا پیدا کنند و بهره وری آنها افزایش پیدا کنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اظهار داشت:پیشنهاد ما توسعه صنایع خرد و کوچک در زمینه نساجی، فرش ماشینی کاشان و کفش اصفهان است.
وی با اشاره به برگزاری جلسه هماهنگی در راستای امضای تفاهم نامه با رییس بنیاد نخبگان استان اضافه کرد: ظرفیتهای خوبی در زمینه صنایع و معادن و آمادگی هر گونه همکاری در این زمینه با بنیاد نخبگان وجود دارد.
کمیلی خاطرنشان کرد: ظرفیتهای متعددی در استان اصفهان وجود دارد که باید از آنها نهایت استفاده را کرد، البته استفاده از این ظرفیتهای صنعتی، نیازمند کسب اعتماد دو طرفه بین واحدهای صنعتی و بنیاد نخبگان است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مسائلی در زمینه هوش مصنوعی، بهره وری و بهینه سازی انرژی و محیط زیست در این تفاهم نامه، گفت: تفاهم نامه باید طوری تنظیم شود که همه واحدهای صنعتی استان بتوانند از مزایای آن استفاده کنند و تنها شامل حال صنایع بزرگ نشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با اشاره به وجود بیش از ۴۰۰ واحد بزرگ صنعتی در این استان افزود: این واحدها از توانمندی بالایی برخوردارند و گستردگی و تنوع تولید بسیاری دارند و بخشی از این واحدها بصورت هلدینگ و ملی فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه حفظ محیط زیست بهعنوان یکی از دغدغه های جدی ما در استان اصفهان محسوب میشود ادامه داد: نحوه توزیع صنعتی، شغلی و کارآفرینی در استان باید مشخص شود و بهدنبال حل مسائل حاشیه آنها از جمله محیط زیستی و آلایندگی باشیم.
کمیلی اظهار داشت: در صورت توجه ویژه به مسائل صنایع اصفهان و با انجام اقدامات و کارهای دانش بنیان می توانیم به سوی تصمیمات کلان صحیح تری در ارتباط با آمایش استان، سوق پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه صنعت نساجی اصفهان در گذشته در مرکز شهر قرار داشته است و بخشی از صنایع در وسط شهرهای بزرگ استقرار داشتند اضافه کرد: شهرک پوشاک بهعنوان یک طرح با توجه به اینکه بیشتر از طریق تولید خانگی انجام میشود و زنان اغلب بهعنوان تولیدکنندگان این صنایع محسوب می شوند باید برای تسهیل رفت آمدها در مرکز و نزدیک شهرها استقرار داشته باشد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: یک سری از مسائل فرهنگی، اجتماعی جامعه دست خوش تغییرات زندگی شده است که در آینده تبعات زیادی برای ما به دنبال خواهد داشت.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال، صنعتیترین استان کشور بهشمار میرود.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتبه این منطقه در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن کشور اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.