اخبار استخدامپیشنهاد سردبیردسته‌بندی نشده

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان رشد چشمگیر جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه‌های کشور

باقری‌ مقدم از رشد چند برابری جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت : با این روند امیدواریم در سال آینده ۱۰۰ تا ۲۰۰ نخبه با مساعدت وزارت علوم ، عضو هیات علمی دانشگاه‌ها شوند .

به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری صداوسیما و به نقل از اطلاع‌ رسانی بنیاد ملی نخبگان ، ناصر باقری مقدم قائم‌ مقام بنیاد ملی نخبگان در نشست گفتگوی نخبگان با اشاره به هم‌ افزایی و تعامل حداکثری این بنیاد با وزارت علوم گفت : وزیر علوم به عنوان فردی نخبه ، همواره یکی از حامیان نخبگان در کشور بوده است.
وی با اشاره به موضوع جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه‌ها افزود : بنیاد ملی نخبگان پیشتر به علت کمبود ظرفیت ، مجبور بود استاندارد‌های بسیار بالایی را برای معرفی نخبگان به دانشگاه‌ها در نظر بگیرد ، اما در دور جدید بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان با ایشان برای تسهیل‌ جذب نخبگان در دانشگاه‌ها با مساعدت وزیر علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی ، سهمیه ۲۰ درصدی در نظر گرفته شد.
باقری مقدم با تاکید بر اینکه با این سهمیه ظرفیت جذب نخبگان ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته است افزود : با این روند امیدواریم در سال آینده ۱۰۰ تا ۲۰۰ نخبه با مساعدت وزارت علوم ، عضو هیات علمی دانشگاه‌ها شوند.
وی یادآور شد : یکی از روش‌های ابتکاری برای استخدام نخبگان در دانشگاه این است که فرد نخبه ، ۷ پیشنهاد که حداقل ۳ پیشنهاد آن برای خارج از کلانشهر‌ها باشد به بنیاد ملی نخبگان ارائه می‌دهد و بنیاد ملی نخبگان نیز فرد را به وزارت خانه های علوم و بهداشت و همچنین دانشگاه آزاد معرفی می‌کند و آن نهاد‌ها مکلف هستند فرد را در یکی از ۷ پیشنهاد ارائه‌شده ، جانمایی کنند.
قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: پیش از این نخبگان حتی در صورت معرفی از سوی بنیاد ملی نخبگان، در وزارت خانه های علوم و بهداشت نیز مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند، اما در روش جدید این ارزیابی وجود ندارد و فرد معرفی‌شده می‌تواند خارچ از آن بروکراسی به عضویت هیئت علمی دانشگاه‌ها در آید.
وی بر لزوم رفع مشکلات نخبگان در بخش مسکن نیز تأکید و آن را یکی از عوامل ماندگاری نخبگان در چرخۀ خدمت‌رسانی به جامعه تلقی و اضافه کرد: یکی از مهمترین دلایل و عوامل پایداری نخبگان ، موضوع مسکن است که بنیاد ملی نخبگان برای حل این مسئله اقدامات خوبی انجام داده است و می‌توان با همکاری وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور در سال آینده ، ساخت حداقل ۱۰۰۰ واحد مسکونی برای نخبگان کشور را آغاز کرد.
این اقدام گر چه نسبت به جمعیت نخبگانی کشور ، عدد بزرگی محسوب نمی‌شود اما می‌تواند آغاز یک حرکت انگیزشی برای نگهداشت نخبگان باشد.
قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه ازدواج و فرزندآوری یک ارزش محسوب می‌شود گفت : حمایت از مادران نخبه یکی از اولویت‌های بنیاد ملی نخبگان در سال جاری است که تلاش بر اینست این مهم با تدوین و اجرای شیوه‌نامۀ مخصوص به خود، محقق شود.
نشست «گفت‌وگوی نخبگان» با حضور محمدعلی زلفی‌گل ؛ وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ، ناصر باقری‌مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ، جمعی از نخبگان و مستعدان‌برتر برگزیده طرح‎های بنیاد ملی نخبگان و سایر مسئولان بنیاد و وزارت علوم به میزبانی وزارت علوم برگزار شد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا