ادامه مشکلات در یک مجموعه تولیدی؛ کاهش شاغلان شرکت داروگر به 50 نفر
معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعداد نیرو های شرکت دارو گر از 1200 نفر به 50 نفر کاهش یافته است
به گزارش بازارکار، این مقام وزارت کار با اشاره به اینکه مدیران این شرکت باید به قوانین و مقررات پایبند باشند گفت: در صورت ادامه مشکلات، بر حسب مقرررات اقدامات قانونی در این زمینه انجام خواهد شد.
معاون وزیر کار با اشاره به بدهی کارخانه داروگر به سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: در صورت اخراج کارگران حمایتهای اجتماعی لازم از آنها صورت گرفته و تحت پوشش بیمه بیکاری قرار میگیرند.
علی حسین رعیتی فرد درباره وضعیت کارخانه داروگر و دلیل تعطیلی آن در روزهای اخیر گفت: در خصوص کارخانه داروگر و مسایل کارگران جلسات مختلفی را برگزار کردیم. این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده است اما به دستگاههای زیادی بدهی دارد که پرداخت نمیکند.
وی افزود: به دلیل عدم پرداخت مالیات، کارگران به نوعی به ابزاری برای چانه زنی تبدیل شدهاند و ما تا آنجا که توانستیم از حقوق کارگران دفاع و مسایل و مشکلاتشان را پیگیری کردیم.
معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره قطع بیمه واریزی کارگران و پیگیری وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی نیز گفت: بیمه کارگران اکنون قطع شده است اما قبلا در چند نوبت بیمه کارگران وصل شده و وزارت کار جلوی قطع بیمه کارگران را گرفته است. سازمان تامین اجتماعی باید جوابگوی جامعه بزرگ داروگر باشد و کارفرما حق و حقوق کارگران را بدهد و به حقوق بنیادین کار پایبند باشد.
رعیتی فرد درباره کارگرانی که اخراج شده و اجازه بازگشت به کار پیدا نکردهاند، گفت: در صورتی که کارگران اخراج شوند، حمایتهای اجتماعی لازم صورت میگیرد و ممکن است تا مدتی تحت پوشش بیمه بیکاری قرار بگیرند.
وی گفت: در حال حاضر سازمانهایی که به نوعی از کارفرما مطالبه دارند و در رأس آنها سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی پیگیرند که این قضیه زودتر به نتیجه برسد.