رویداد استارتاپی شتاب با هدف معرفی و تقدیر از ایدههای برتر دانشجویی در حوزههای صنایع خلاق و فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط پارک علم و فناوری قم برگزار شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم، آموزش های فنی و حرفه ای را کلید اشتغال دانست و گفت: بر اساس آخرین رصد وضعیت دانش آموختگان این دانشگاه، بیش از ۶۵ درصد از فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای جذب بازار کارشدهاند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سال ۱۴۰۲، ۵۷۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی در قم صادر شده که نشاندهنده استقبال گسترده سرمایهگذاران برای انجام فعالیتهای تولیدی در این استان است.
پژوهشگر و استاد دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی، گفت: شرکتهای خصوصی بزرگ در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برای ارتقا بهرهوری و کاهش هزینههای تولید، ورود جدی پیدا کردند.
معاون شرکت شهرکهای صنعتی قم، با تاکید براینکه بهرهگیری از هوش مصنوعی به معنای استفاده نکردن از نیروی انسانی نیست، گفت: صاحبان صنایع میتوانند از این ظرفیت به منظور جبران کمبود نیروی انسانی مورد نیاز خود استفاده کنند.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش قم گفت: پژوهش سراهای دانش آموزی استان، فضای غنی علمی و پژوهشی برای افزایش آموختههای مورد نیاز دانش آموزان در تمامی مناطق و نواحی استان است.