همزمان با چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، نمایشگاهی از آخرین دستاوردها، اقدامات شاخص و فعالیت های فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان برپا شد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان از جهاددانشگاهی به عنوان یک مجموعه فاخر و ارزشمند نام برد و گفت: جهاددانشگاهی به هویت ایرانی و ارتقای جایگاه ایران در دنیای علم و تکنولوژی کمک شایانی کرده است.
استاندار سمنان معتقد است که پژوهشگران جوان جهاددانشگاهی با کمک به توسعه فناوریهای نوین و خصوصا سلولهای بنیادی به ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تولید علم و فناوری دنیا کمک شایانی کرده است.
نماینده ولی فقیه در دیدار با جهادگران جهاددانشگاهی سمنان؛
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اشاره به برخی از محصولات دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان تصریح کرد: برخی از این محصولات نظیر کود و یا مالچ معدنی تولید شده در استان متناسب با نیازهای امروز استان است که جای تقدیر دارد.
رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: طرح تولید و ترمیم تاندون به همت متخصصان جهاد دانشگاهی این استان تا پایان تابستان ۱۴۰۳ در نمونه حیوانی مورد بررسی قرارمیگیرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان گفت: ۵۵ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که پارک استان سمنان یکی از پنج پارک سطح یک کشور است و بالغ بر ۴۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در این استان زیر پوشش این پارک فعالیت دارند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از انتخاب این نهاد به عنوان پایگاه میزبان در طرح ملی همکاری با نخبگان، متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور یا همان برنامه connect از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خبر داد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: مالچ معدنی زیست سازگار به منظور تثبیت خاک و کنترل ریزگرد به عنوان دومین محصول فناورانه و دانش بنیان محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان ثبت اختراع شد.