دبیر طرح ملی محور امید با بیان اینکه به دنبال افزایش بهره وری و اشتغالزایی هستیم، اظهار کرد: در طرح امید به دنبال آن هستیم با هزینه بیشتر و کیفیت کمتر، مردم را توانمندتر کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان گفت: برای گسترش اشتغال، معیشت پایدار و اقتصاد مقاومتی در احیا و حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری تفاهم نامه ی همکاری بین اداره کل منابع طبیعی هرمزگان و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام سجاد(ع) امضا شد.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان گفت: آزمون جامع گردشگری همزمان با دیگر استانهای کشور در بندرعباس برگزار شد.
به منظور استفاده از ظرفیت های آموزشی ، پژوهشی و خدماتی طرفین در راستای انجام ماموریت ها و تکالیف سازمانی ، تفاهم نامه همکاری بین بهزیستی و دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان منعقد گردید.