جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نظر دارد جهت تامین نیروی انسانی متخصص خود در مرکز تشخیص طبی و آسیب شناسی شهرستان گناباد، از میان دانش آموختگان مقطع کارشناسی رشته علوم آزمایشگاهی، امریه سربازی جذب کند.
فیروزی گفت: برگزاری اولین آزمون استخدامی جذب و بهکارگیری چهار هزار و ۳۲۶ فرد دارای معلولیت در ۴۵ دستگاه اجرایی در کشور، یادگار با ارزشی از سیره و منش شهید جمهور در خدمت به افراد دارای معلولیت و بیانگر همت جهادی دولت سیزدهم است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون، بخش تعاون را بستر ساز مشارکت مردم برای جهش تولید عنوان کرد و گفت: منابع بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۲، 42 درصد رشد داشته است.
ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بیشترین فشار بر آموزش و پرورش از این جهت است که همه توقع دارند مانند گذشته افراد با نکات و توانمندی های متفاوت جذب آموزش و پرورش شوند.