نشست هم اندیشی اعضای هیات مدیره انجمن نابینایان بصیر تبریز با اصحاب رسانه آذربایجان شرقی برگزار و مطرح شد که ۲۳ نابینای استان با وجود قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پروش امسال اما در کمیسیون پزشکی رد شدند!
شهردار تبریز، از ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی پس از احداث ۷۲۰ کیلومتر فیبرنوری در این شهر خبر داد و گفت: با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، میتوان در جهت اشتغالزایی و بکارگیری از نخبگان در حوزه های مختلف بهره جست.
آزمون شرکت کار و تأمین برای جذب و تأمین نیروی انسانی روز پنجشنبه ۱۹ مهرماه توسط معاونت آموزش و کارآفرینی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به استخدام ۳۶۰ نیروی جدید در آذربایجانشرقی، گفت: ۴۶۰ نفر بازنشسته و افرادی را داشتهایم که از سیستم پرستاری خارج شدهاند، ضمن اینکه توسعه تختهای بیمارستانی را داشتهایم که باعث شده ضریب پرستار به تخت به ۰.۸۳کاهش یابد بنابراین نیاز به مجوز استخدام پرستاران در استان آذربایجانشرقی داریم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با بیان اینکه مجوز جذب ۲۹۰ نفر آتشنشان و راننده آتشنشانی اخذ شده، گفت: امیدواریم تا پایان سالجاری فرایند جذب انجام شود.