رئیس داناه تبریز، دانشگاهها را موتور محرکه توسعه پایدار کشور دانست و گفت: در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری به سرمایهگذاری هدفمند در پژوهشهای کاربردی و اقتصاد دانشبنیان نیاز داریم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای روزافزون جامعه و صنعت باشیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به توسعه و پیشرفت نیاز دارد و برای دستیابی به این هدف، راهی جز توجه جدی به توسعه علمی وجود ندارد.
سومین همایش ملی کشاورزی هوشمند به همت گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز و در راستای ارتقاء دانش و فناوری در حوزه کشاورزی، در تاریخ ۲۴ و ۲۵ اردبیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ برگزار می شود.
طی مراسمی با حضور مسئولان سازمان جهاددانشگاهی و انجمن مدیران صنایع استان، تفاهم نامه همکاری میان این دو مجموعه، با هدف بهره گیری از ظرفیتهای دو طرف در جهت پیشبرد برنامهها و اهداف، امضا شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی گفت: امروزه بازار کار از مراکز فنیوحرفهای تاثیر میگیرد و فارغالتحصیلان این مراکز میتوانند به نیاز جامعه پاسخ دهند؛ لذا باید این مراکز را تقویت کرده، در تمامی شهرستانها گسترش داده و به روز رسانی کنیم.
معاون پژوهش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، بر لزوم فرهنگسازی مهارتآموزی از مقاطع پایین تحصیلی تأکید کرد و گفت: فرهنگ کار و مهارتآموزی باید پیش از فارغالتحصیلی در نظام آموزشی نهادینه شود تا دانشآموختگان بتوانند با مهارتهای لازم وارد بازار کار شوند.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور، گفت: با افزایش مهارت در جوانان و بهرهوری میتوان فقدان سرمایه گذاری را جبران کرد که در دولت چهاردهم مورد توجه قرارگرفته است. فقدان مهارت باعث شده منابع انسانی به سرمایه انسانی تبدیل نشود و سرمایه انسانی ما تا امروز اقتصادی نشده است.