در جریان سفر وزیر علوم، دانشگاه تبریز میزبان امضای چهار تفاهمنامه همکاری کلیدی با حضور استاندار آذربایجان شرقی بود که نویدبخش تحولی بزرگ در عرصه علم، آموزش و صنعت منطقه است.
استاندار آذربایان شرقی، با اشاره به اهمیت نوآوری در صنعت، به موقعیت ویژه تبریز به عنوان یکی از قطبهای صنعتی کشور و پیشگام نوآوری و تولید اشاره کرد و گفت: در عصر حاضر که تحولات تکنولوژیک با شتاب بیسابقهای در حال وقوع هستند، نوآوری و فناوری نه تنها یک مزیت رقابتی، بلکه ضرورتی برای بقا و توسعه صنایع است.
رئیس دانشگاه صنعتی تبریز گفت: مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه اخذ شده و امروز کلنگزنی نخستین ناحیه نوآوری بینالمللی کشور برای استقرار شرکتها و برپایی نمایشگاه دائمی انجام گرفت که در این راستا با منطقه آزاد ارس و شهرکهای صنعتی استان نیز تفاهمنامه همکاری امضا میکنیم.
مدیر خدمات تخصصی انرژیهای تجدیدپذیر آذربایجان شرقی از برگزاری دوره طراحی و احداث نیروگاههای خورشیدی توسط مرکز خدمات تخصصی انرژیهای تجدیدپذیر این سازمان خبر داد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه نبض اشتغال استان باید به روز و مستمر باشد، گفت: نبض اشتغال استان از نظر میزان بیکاری در شهرستانهای مختلف و نرخ مثبت و منفی بیکاری در زمینه های فارغالتحصیلان و صنعتگران باید کامل باشد.
معاون رئیسجمهور در امور بانوان، یکی از اولویتهای اصلی دولت را تقویت نقش زنان در اقتصاد و دسترسی به منابع مالی و حمایتی عنوان کرد و گفت: حدود ۱۲ درصد کسبوکارهای دانشبنیان و نوپا متعلق به زنان است که امیدواریم این رقم تا پایان دولت به ۳۰ درصد برسد.