مرحله دوم واریز تسهیلات قرضالحسنه بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی برای ۳۴ هزار و ۶۵۷ نفر در سراسر کشور که پیشتر پیامک تأییدیه را دریافت کرده بودند، انجام شد.
روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی با توجه به گزارشهای دریافتی، نسبت به انتشار آگهیهای فریبنده در شبکههای اجتماعی و برخی سایتهای نیازمندی، با موضوع «تکمیل سابقه بیمه» یا «ایجاد سابقه بیمهای» در قبال دریافت وجه، هشدار میدهد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه تسویه بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را در دستور کار داریم، گفت: پرداخت مبلغی از اسناد پزشکی رسیدگی شده مراکز دانشگاهی از طریق تسهیلات و بخش دیگر به واسطه تهاتر مالی اوراق انجام میشود.
مدیرکل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی به دنبال اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و در راستای مقابله با فرار بیمهای و جلوگیری از تضییع حقوق بیمهشدگان، از اجرای سازوکار تازه برای شناسایی دستمزد واقعی شاغلان خبر داد.
معاون حقوقی رییس جمهور به نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و تشکلهای کارگری و کارفرمایی برای رفع مشکل «تعیین سخت و زیانآور بودن عناوین شغلی کارگران» مهلت سه ماهه داد.
یک فعال کارگری نوشت، ماده ۱۴۸ قانون کار به صراحت اعلام میکند، کارفرمایان مکلفند کارگران خود را بیمه کنند. همچنین، مطابق ماده ۳۶ قانون تأمین اجتماعی مسئولیت پرداخت حق بیمه با کارفرمایان است.
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: هر نوع تماس تلفنی، ارسال پیام یا مراجعه حضوری افراد برای تقاضای دریافت وجه یا اطلاعات حساب بانکی با ادعای موضوعات مربوط به قرارداد با این سازمان و تسویه مطالبات، به طور قطع جعل و کلاهبرداری است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان به ازای هر بازنشسته ۳.۸ بیمه پرداز دارد، گفت: تداوم روند فعلی میتواند تعهدات سازمان را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و زنگ خطری برای منابع این سازمان باشد.