رییس جهاددانشگاهی با محکومیت جنایت رژیم غاصب صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن مردم بیگناه فلسطین اعلام کرد: دانشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی آمادگی پذیرش و تحصیل دانشجویان دانشگاههای غزه را دارند.
در اعتراض به حملات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی به مردم و کودکان بیگناه غزه، جهادگران جهاددانشگاهی در سراسر کشور نیز همگام با جامعه دانشگاهی کشور در تجمع اعتراضی در محکومیت جنایات غزه حضور یافتند.
سرپرست ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با تأکید بر ترویج فرهنگ کار جمعی در بین جوانان گفت: جویندگان کار در استان به دنبال مهارتهای فنی و شغلی لازم باشند و در مراکز فنی و حرفهای آموزشهای مهارتی را کسب کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از ارائه آموزشهای مهارتی ارائه 197 میلیون نفر ساعت آموزش های مهارتی در 6 ماه نخست سال جاری به منظور تربیت و ارتقاء مهارت های شغلی خبر داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با اشاره به ضرورت تحول در ابزارها و روشها به منظور تحقق تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص نقشآفرینی جریان دانشبنیان بر اقتصاد و اقتدار کشور، گفت: مراکز ملی آفرینش فناوری از مهمترین الزامات ایجاد امید و نشاط و بالا بردن سقف پرواز در فعالیتهای نخبگان است.
عضو هیات مدیره کانونهای شوراهای اسلامی کار کشور با بیان اینکه طرح استاد-شاگردی بردهداری نوین است، گفت: این گونه برخورد با بازار کار سالهاست منسوخ شده است.