قانون جهش تولید دانشبنیان بعد از یه سال در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید که با ۲۰ ماده و تبصرههایی تولید دانشبنیان را تسهیل میکند تا کشور به اقتصاد مبتنی بر دانشبنیان برسد.
در آیین تکریم و معارفه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که با حضور معاون اول رئیس جمهور در محل معاونت برگزار شد ضمن تقدیر از تلاشهای روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان دولت سیزدهم، حسین افشین به عنوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان دولت چهاردهم معارفه شد.
فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد تحقیقات آلمان همواره باز میباشد و حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ سه میلیارد تومان برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.
دستاورد معاونت تازهتاسیس فناوری و نوآوری در وزارت علوم؛
راهاندازی معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم دولت سیزدهم ظرفیتهای فناوری را توسعه داد؛ برای نمونه و به زبان آمار رشد ۶۶ درصدی شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارکهای علم و فناوری و افزایش ۲.۵ برابری اشتغال در این پارکها یکی از دستاوردهای این معاونت است.
بنیاد ملی علم ایران با همکاری ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی از پژوهشگران فعال در حوزه سلولدرمانی و پزشکی بازساختی در قالب فراخوان مشترک «سلولدرمانی و پزشکی بازساختی» حمایت مینماید.
توسط سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران صورت میگیرد؛
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مبادرت به صدور گواهی تجاریسازی برای شرکتهای دانش بنیان و همچنین اعضای هیئت علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور جهت دریافت پایه تشویقی کرد.