معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی از برنامهریزی برای رساندن این سهم به ۷ درصد تا پایان سال ۱۴۰۷ خبر داد و بر لزوم رشد فروش و صادرات محصولات دانشبنیان تأکید کرد.
با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، با برگزاری اجلاس ایران دانشبنیان در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳، بستری برای بررسی دستاوردها و بررسی فرصتهای پیش روی زیستبوم نوآوری و فناوری کشور فراهم میکند.
معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان گفت: براساس قراردادهای تولید بار اول، اراده ما بر این است که ۱۳۴ محصول کلیدی دانش بنیان را بومیسازی کنیم و تاکنون موفق به بومیسازی ۵۴ محصول راهبردی شدهایم.
«جداسازی، شناسایی و کارایی باکتریهای اکسیدکننده آمونیاک و نیتریت در شرایط سیستم مداربسته قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss» عنوان رساله دکتری علیرضا نیسی است که با راهنمایی غلامرضا رفیعی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.
مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه از زمان شروع پذیرش در این بازار، ۱۱ شرکت در تابلو رشد و ۱۱ شرکت در تابلو دانشبنیان فرابورس پذیرفته شدهاند، گفت: در مجموع ۲۲ شرکت در بازار نوآفرین حضور دارند و در حال حاضر، ۱۰ شرکت در حال طی مراحل پذیرش در تابلو رشد و ۸ شرکت در تابلو دانشبنیان هستند.