بر اساس علوم شناختی؛ اپلیکیشن مربوط به استخدام افراد در سازمان‌ها طراحی شد

محققان یک تیم استارت‌آپی موفق به طراحی اپلیکیشنی در حوزه علوم انسانی و علوم شناختی انسان شدند که مرتبط با استخدام افراد در سازمان‌هاست.

مشارکت بالای روسها در نمایشگاه اینوتکس/ افزایش فعالیت استارت آپها

دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ با بیان اینکه بیشترین مشارکت کننده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ از کشور روسیه با ۲۵ شرکت فناور بود، گفت: میزان استقبال استارت آپ ها ۳۶درصد بود.

در جلسه هیات عامل صندوق نوآوری؛ بسته حمایت از رشد تولید محصولات دانش‌بنیان تصویب شد

در دومین جلسه هیئت عامل جدید صندوق نوآوری و شکوفایی کلیات بسته حمایت از رشد تولید محصولات دانش‌بنیان و مشارکت صندوق نوآوری در تاسیس صندوق خصوصی زیست نوآور به تصویب رسید.

آماده‌سازی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر برای حضور موثر در صنعت با اجرای طرح کوآپ

مسوول طرح کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ششمین دوره آموزشی کارورزانه (Co-op) دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف آماده سازی دانشجویان برای حضور موثر در صنعت و ارتقای اشتغال پذیری برای دانشجویان کارشناسی برگزار می شود.

برگزاری گردهمایی دانش بنیان ها؛ شمار دانش‌ بنیان‌های نفتی به ۵۵۰ شرکت رسید

شمار دانش‌ بنیان‌های نفتی به ۵۵۰ شرکت رسیده و هم اکنون ۷۰ درصد قطعات راهبردی تجهیزات صنعت حفاری ساخت داخل شود.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم خبر داد: فراخوان ثبت نام در رویداد ملی نوآوری در مشارکت‌‌های اجتماعی (نما) اعلام شد

معاونت امور جوانان فراخوان رویداد ملی نوآوری در مشارکت‌‌های اجتماعی (نما) را اعلام کرد که بر این اساس، گروه های جوان 18 تا 25 ساله تا نوزدهم خرداد ماه 1402 فرصت دارند که ایده های خلاقانه خود در جهت توسعه مشارکت های اجتماعی را ارسال کنند.

نخستین رویداد ملی ایده بازار مادر، نوزاد و کودک برگزار می‌شود

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در راستای حمایت از کسب و کارهای فناورانه، دانش بنیان و نوپا و تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید اقدام به برگزاری نخستین رویداد ملی ایده بازار مادر، نوزاد و کودک کرده است.

برگزاری رویداد «دیدار» با محوریت طراحی و تولید لباس محرم

دیدار، نخستین رویداد حوزه طراحی و تولید لباس مبتنی بر زنجیره ارزش پوشاک است که با محوریت طراحی و تولید لباس محرم و اربعین برگزار خواهد شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری:پارک فناوری مشترک در حوزه فناوری‌های خودرو ایجاد شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت جتکو بازدید کرد.

معاون علمی رئیس جمهور اعلام کرد: ایجاد پارک فناوری مشترک با صنایع در حوزه فناوری‌های خودرو

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری از ایجاد پارک فناوری مشترک در حوزه فناوری‌های خودرو خبر داد.
قبلی 34 35 36 37 بعدی