دستیار هوش مصنوعی در مدیریت انرژی و رونق گردشگری به کمک دولت می‌آید
هوش مصنوعی راهبردی برای تحول اقتصاد، رفاه و کیفیت زندگی است
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور:

هوش مصنوعی راهبردی برای تحول اقتصاد، رفاه و کیفیت زندگی است

رسول سرائیان، دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در رویداد تخصصی «دولت وحکمرانی هوشمند» در اتاق بازرگانی اصفهان اظهار داشت: هوش مصنوعی یکی از سه اولویت اصلی استان است که با محوریت استاندار و همکاری دستگاه‌های مختلف شکل گرفته و تاکنون ۶ جلسه شورا برگزار شده است.
هوش مصنوعی یکی از اولویت‌های راهبردی کشور است
جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی عارف:

هوش مصنوعی یکی از اولویت‌های راهبردی کشور است

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «در شرایط کنونی مهم‌ترین و راهبردی‌ترین اقدام کشور توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی است»، گفت: برجستگان و نخبگان کشور در ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی سهمی بالا در تولید علم و فناوری و ارتقای فناوری‌های هوش مصنوعی دارند.

۴ پیشنهاد کلیدی برای توسعه هوش مصنوعی در کشور

دبیر ستاد علم و فناوری چهار پیشنهاد کلیدی برای توسعه هوش مصنوعی در کشور ارائه داد.
اینفوگرافیک/ هوش مصنوعی دستیار کدام دستگاه‌های اجرایی شد؟

اینفوگرافیک/ هوش مصنوعی دستیار کدام دستگاه‌های اجرایی شد؟

با رونمایی از فاز اول دستیار هوش مصنوعی دستگاه‌های اجرایی، کاربردی شدن این فناوری در تصمیم‌گیری کابینه دولت کلید خورد، این دستیاران هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه‌های کشور بر اساس LLM بومی و پشتیبانی از زبان فارسی توسعه داده شده‌اند.
چرا دانشجویان نخبه از ترس هوش مصنوعی در حال ترک تحصیل هستند؟
آلیس بلِر

چرا دانشجویان نخبه از ترس هوش مصنوعی در حال ترک تحصیل هستند؟

آلیس بلِر، که در سال ۲۰۲۳ در موسسه فناوری ماساچوست (MIT) ثبت‌نام کرد، از این موسسه مرخصی دائم گرفته زیرا باور دارد که «هوش عمومی مصنوعی» (AGI) ممکن است به‌زودی ظهور کند و خطراتی به‌قدری شدید ایجاد کند که تمام کردن دوره دانشگاهی در آن زمان شاید چندان اهمیتی نداشته باشد.
بودجه ۱۵ میلیاردی دستگاه‌ها برای توسعه دستیار هوش مصنوعی
بهره‌گیری ۷۰ درصدی از مدل‌های زبانی بومی

بودجه ۱۵ میلیاردی دستگاه‌ها برای توسعه دستیار هوش مصنوعی

معاون علمی رئیس‌جمهور، از روند اجرای پروژه «دستیار هوش مصنوعی» از اختصاص بودجه ۱۵ میلیارد تومانی برای توسعه دستیار هوش مصنوعی دستگاه‌های اجرایی از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: با هر دانشگاه همکاری که در اجرای پروژه تعلل داشته باشد، خداحافظی می‌کنیم و دانشگاه دیگری جایگزین خواهد شد.
طرح «آینده اقتصادی» آنتروپیک، تلاشی برای شناخت مسیرهای جدید رشد، بازمهارت‌آموزی و سیاست‌گذاری در برابر موج تغییرات فناورانه
هوش مصنوعی، قاتل مشاغل نیست، شکل‌دهنده‌ی آنها است

طرح «آینده اقتصادی» آنتروپیک، تلاشی برای شناخت مسیرهای جدید رشد، بازمهارت‌آموزی و سیاست‌گذاری در برابر موج تغییرات فناورانه

شرکت آنتروپیک به‌تازگی از برنامه‌ای جدید با عنوان «آینده اقتصادی» رونمایی کرده است. هدف این برنامه، بررسی تأثیرات واقعی هوش مصنوعی بر اقتصاد جهانی و بازار کار، و ارائه پیشنهادهای سیاستی مبتنی بر داده و شواهد است.
۷ فرصت پنهان برای استارتاپ‌ها
فراتر از هوش مصنوعی:

۷ فرصت پنهان برای استارتاپ‌ها

حوزه‌هایی کمترشناخته‌شده‌ای وجود دارند که می‌توانند مقصد بعدی کارآفرینان جسور باشند. ۷ ایده استارتاپی که زیر سایه هوش مصنوعی پنهان شده‌اند بازارهایی هستند که هنوز اشباع نشده‌اند و فرصت ایجاد مزیت رقابتی اولیه در آن‌ها وجود دارد.
کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت دانش

کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت دانش

سامانه‌های هوش مصنوعی در زمینه مدیریت دانش و کسب علم دارای مزایای بسیار و همچنین چالش‌های بسیار هستند.
قبلی۲بعدی