سرپرست دانشگاه پیام نور ضمن حضور در آئین رونمایی از کتاب آفاق دانایی، پیام و یادبود وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را به حجتالاسلام رسول جعفریان اهدا کرد.
در آستانه تحولات بزرگی قرار داریم. دیگر تنها به صنعت یا یک منطقه خاص محدود نمیشود. فناوریهای پیشرفتهای همچون بلاکچین، اینترنت اشیاء (IoT) و هوش مصنوعی (AI) با هم ترکیب میشوند.
نسل جدید جویای کار، کسبوکار اینترتی را بر کار کارمندی ترجیح میدهد؛ یعنی با مناسبشدن فضای مجازی و یافتن شغل در این سکو، افراد کمتر به اداره کار مراجعه میکنند و تعداد جویندگان کار در فضای حقیقی کاهش مییابد.
«پارکهای علم و فناوری» در ایران از ابتدای تأسیس خود در دهه ۷۰ شمسی بهعنوان «موتور محرک نوآوری و توسعهی اقتصادی» شناخته شدهاند. این مراکز با تمرکز بر ایجاد فضایی برای تحقیق و توسعه، «حمایت از شرکتهای دانشبنیان و تجاریسازی دستاوردهای علمی»، نقش مهمی در پیشبرد «اقتصاد دانشبنیان» و ارتقای فناوریهای بومی ایفاء میکنند.
در حال حاضر گرایش های مانند امنیت سایبری، رایانش ابری، هوش مصنوعی و تحلیل داده از بهترین فرصت های شغلی برخوردار هستند. به طور کلی انتخاب گرایش به بازار کار موقعیت شما و علاقه شما وابسته است.
نتایج برخی مطالعات نشان میدهد: از طریق فرهنگسازی و توانمندسازی، حمایتهای مالی، برقراری کلاسهای آموزشی، تبلیغات و بازاریابی میتوان فضای کسبوکار خانگی زنان بهویژه زنان بدسرپرست و خودسرپرست را رونق بخشید.
در دهههای اخیر، مشارکت زنان در آموزش عالی در ایران به شکل چشمگیری افزایش یافته است، اما این رشد قابلتوجه در زمینهی اشتغال بازتاب نداشته است. بهویژه، زنان تحصیلکرده بهرغم دستیابی به مدارک دانشگاهی با نرخ بیکاری بالایی مواجه هستند.