مرز اینچه برون نقطه تحول اقتصاد و اشتغال گلستان
«اینچه برون» نقطه تحول اقتصاد و اشتغال گلستان

مرز اینچه برون نقطه تحول اقتصاد و اشتغال گلستان

یکی از معادن زغال سنگ گلستان تعطیل شد
به دلیل عدم رعایت مقررات ایمنی؛

یکی از معادن زغال سنگ گلستان تعطیل شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: عدم رعایت مقررات ایمنی باعث تعطیلی اکلن یکی از معادن زغال سنگ استان شد .
تائید ۱۳ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در استان گلستان
تائید ۱۳ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان

تائید ۱۳ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در استان گلستان

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از صدور موافقت‌نامه اصولی اولیه ۱۳ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در چهاردهمین جلسه کمیته فنی سرمایه‌گذاری استان خبر داد.
میزان تورم در گلستان به ۳۴.۷ درصد رسیده است
معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصاد دارایی گلستان:

میزان تورم در گلستان به ۳۴.۷ درصد رسیده است

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصاد دارایی استان گلستان گفت: تورم استان در سال ۱۴۰۲ میزان ۴۰.۵ درصد اعلام شد که در مرداد امسال به ۳۴.۷ درصد رسیده است.
۱۲۰ میلیارد ریال وام به تعاونی‌های گنبدکاووس پرداخت شد
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس

۱۲۰ میلیارد ریال وام به تعاونی‌های گنبدکاووس پرداخت شد

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس از پرداخت ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به شرکت‌های تعاونی این شهرستان در سالجاری خبر داد و بیان کرد: با پرداخت این وام‌ها، حدود ۲۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
تجارت با ترکمنستان از گلستان

تجارت با ترکمنستان از گلستان

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و بازرگانی گرگان با اشاره به سفر مهم هفته گذشته قربانقلی بردی محمداف رهبر ملی ترکمنستان به ایران و دیدار وی با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و امضای تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین گفت: اجرایی شدن موافقت‌نامه‌‌‌ها در این خصوص نیازمند توجه ویژه دولت چهاردهم به استان گلستان به منظور بهره‌‌‌برداری از زیرساخت‌‌‌های طبیعی و انسانی برای مراودات مطلوب‌‌‌تر با ترکمنستان است.
بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبارات اشتغال درسالجاری برای کمیته امداد استان درنظر گرفته شد
نشست هم اندیشی مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران عامل بانک‌ها به میزبانی کمیته امدادگلستان

بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبارات اشتغال درسالجاری برای کمیته امداد استان درنظر گرفته شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از پرداخت ۲٠٠ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی این استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
فعالیت ۴۳ تعاونی صادرات محور در گرگان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خبرداد؛

فعالیت ۴۳ تعاونی صادرات محور در گرگان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان برطرف شدن اشتغال را یکی از تاثیرات مثبت اجرایی شدن سند توسعه تعاون دانست و گفت: در حال حاضر ۴۳ تعاونی صادرات محور در استان مشغول فعالیت هستند.
صادرات ۲۵ میلیون دلاری تعاونی‌های گلستان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بیان کرد

صادرات ۲۵ میلیون دلاری تعاونی‌های گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از صادرات ۲۵ میلیون دلاری تعاونی‌های استان در طول یک سال خبر داد و افزود: استان گلستان با داشتن ۴۳ شرکت تعاونی صادرات محور جزو پنج استان صادرات محور کشور در بخش تعاون است.
قبلی۶بعدی