کشف 30 کیلوگرم مواد مخدر در سلماس با عملیات پلیس

کشف 30 کیلوگرم مواد مخدر در سلماس با عملیات پلیس

فرمانده انتظامی استان از کشف 30 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در شهرستان سلماس با عملیات ضربتی پلیس، خبر داد.
آذربایجان‌غربی ۷۰ طرح کلان کشاورزی به ارزش ۸۰ هزار میلیارد تومان آماده اجرا دارد

آذربایجان‌غربی ۷۰ طرح کلان کشاورزی به ارزش ۸۰ هزار میلیارد تومان آماده اجرا دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی از آماده شدن ۷۰ طرح کلان سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی استان به ارزش ۸۰ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: تاکنون طرح‌هایی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان کلنگ‌زنی شده و در دست اجرا است. این طرح‌ها با محوریت کشاورزی نوین، افزایش تاب‌آوری به کم‌آبی و توسعه گلخانه‌ها پیش می‌رود.
محکومیت میوه فروشان متخلف در ارومیه

محکومیت میوه فروشان متخلف در ارومیه

میوه فروشان متخلف برای کم فروشی در فروش میوه با دستکاری در دستگاه ترازو به پرداخت پنج میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.
ضربه سنگين مرزبانان هنگ مرزي سردشت به قاچاقچيان دخانيات و کشف 300 هزار نخ سيگار قاچاق

ضربه سنگين مرزبانان هنگ مرزي سردشت به قاچاقچيان دخانيات و کشف 300 هزار نخ سيگار قاچاق

فرمانده مرزباني استان آذربايجان غربي از کشف 300 هزار نخ سيگار قاچاق به ارزش بيش از 10 ميليارد ريال توسط مرزبانان هنگ سردشت خبر داد.
ظرفیت‌های مرزی و همایش اینوآ موتورهای جدید جذب سرمایه و رونق اقتصادی آذربایجان غربی

ظرفیت‌های مرزی و همایش اینوآ موتورهای جدید جذب سرمایه و رونق اقتصادی آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به حضور ۲۱ کشور در همایش ملی سرمایه‌گذاری «اینوآ» و نقش گذرگاه‌های مرزی در توسعه تجارت گفت: بهره‌گیری هوشمندانه از مرزها و ظرفیت‌های ارتباطی استان می‌تواند علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، بازار استان‌های همجوار را نیز پشتیبانی کند و غییر نگرش در مدیریت اقتصادی و استفاده هدفمند از موقعیت استراتژیک استان، عامل اصلی تحقق رونق پایدار و افزایش سرمایه‌گذاری خواهد بود.
جریمه و جبران خسارت، تاوان کابینت ساز متخلف

جریمه و جبران خسارت، تاوان کابینت ساز متخلف

واحد کابیت سازی در مهاباد برای گرانفروشی و تقلب در ساخت و نصب کابینت به پرداخت هفت میلیارد و 895 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف

تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف

فروشنده لوازم خانگی در ارومیه برای تقلب در فروش یخچال به پرداخت یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.
۳۰۰ تشکل تعاونی، ظرفیت طلایی آذربایجان‌غربی در توسعه کشاورزی

۳۰۰ تشکل تعاونی، ظرفیت طلایی آذربایجان‌غربی در توسعه کشاورزی

عضو هیأت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به نقش تعاونی‌ها در ساماندهی بازار و حمایت از کشاورزان گفت: استان آذربایجان‌غربی با وجود ۳۰۰ تشکل فعال می‌تواند الگوی موفقی در بهره‌گیری از ظرفیت‌های روستایی برای رشد اقتصادی کشور باشد.در مراسم تودیع و معارفه مدیر تعاون روستایی آذربایجان‌غربی که در سالن جلسات این اداره برگزار شد، علی حایک، عضو موظف هیأت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، با اشاره به اهمیت نقش روستا بازار و تعاونی‌ها گفت: روستا بازار و تعاونی‌ها نشان دادند که در شرایط حساس اقتصادی و اجتماعی کشور، می‌توانند تکیه‌گاهی مطمئن و کارآمد باشند. وی افزود: تعاونی‌ها نقشی کلیدی در ساماندهی بخش کشاورزی کشور دارند و تقویت آن‌ها به معنای ارتقای بهره‌وری، انسجام و پایداری در زنجیره تولید تا مصرف است. حایک با اشاره به گستره فعالیت سازمان تعاون روستایی اظهار کرد: این سازمان در حال حاضر بیش از هشت‌هزار تشکل تعاونیرا در سراسر کشور ساماندهی می‌کند و هدف اصلی آن، تقویت ساختار و توانمندسازی این تشکل‌ها برای پیشبرد توسعه بخش کشاورزی است. وی تأکید کرد: تشکیل، آموزش و ساماندهی تشکل‌های روستایی، بستر اصلی برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و توسعه پایدار در بخش کشاورزیبه شمار می‌رود و می‌تواند نقش مهمی در کاهش واسطه‌گری و افزایش سهم تولیدکنندگان داشته باشد. عضو هیأت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به تجربه موفق استان آذربایجان‌غربی در سال جاری گفت: مدیریت بازار سیب درختی در این استان با همکاری اداره تعاون روستایی و سازمان جهاد کشاورزی انجام شد که نمونه‌ای موفق از نقش‌آفرینی تعاونی‌ها در تنظیم بازار محصولات کشاورزی است. حایک خاطرنشان کرد: تجربه مدیریت بازار سیب نشان داد که هر زمان تعاونی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی عمل کنند، می‌توانند از نوسانات شدید بازار جلوگیری کرده و منافع کشاورزان را حفظ نمایند. وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان افزود: «در حال حاضر بیش از ۳۰۰ تشکل تعاونی در آذربایجان‌غربی فعال هستند که ظرفیت ارزشمندی برای توسعه بخش کشاورزی و روستایی استان محسوب می‌شوند.» عضو هیأت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی در پایان تأکید کرد: برای تحقق اهداف بخش کشاورزی و تقویت امنیت غذایی، باید از ظرفیت این تعاونی‌ها به‌صورت هدفمند و شبکه‌ای بهره گرفت تا نقش‌آفرینی آنان در تولید، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی بیش از پیش تقویت شود.
توسعه استان باید بر پایه سرمایه‌گذاری شکل گیرد
استاندار آذربایجان‌غربی؛

توسعه استان باید بر پایه سرمایه‌گذاری شکل گیرد

استاندار آذربایجان غربی با تأکید بر اهمیت توسعه اقتصادی گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری و بخش خصوصی ظرفیت‌های بزرگی برای رشد استان دارند و باید از این فرصت به‌طور جدی استفاده شود.
آذربایجان‌غربی پایلوت اجرای استراتژی توسعه صنعتی کشور می‌شود
معاون وزیر صمت؛

آذربایجان‌غربی پایلوت اجرای استراتژی توسعه صنعتی کشور می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر هم‌افزایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی گفت: اتکای صرف به بانک در بخش صنعت و معدن برای پیشبرد توسعه کافی نیست و ورود ابزارهای نوین تامین مالی بویژه صندوق ها می تواند راهگشا باشد.
۱بعدی