معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت گفت: سالانه ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در کشور اجرا میشود و توانمندسازی از مهمترین اهداف ما در راستای از بین بردن محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور است.
پانزدهمین نشست تبیین برنامه هفتم پیشرفت با موضوع «توسعه اشتغال» با حضور جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه رونق تولید، محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت کار، ابراهیم صیامی، مدیرکل دفتر آینده پژوهی و مدیریت اطلاعات وزارت اقتصاد و دارایی، علاءالدین ازوجی، مدیرکل دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه، سید مهدی بنی طبا، مدیر دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشها و جمعی از پژوهشگران این مرکز برگزار شد.
در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیشبینی شده است که حداقل ۷۰ درصد منابع مالی بند (ب) تبصره ۱۵ به منظور پرداخت تسهیلات به طرحها و پروژههای حمایت از تولید و اشتغال اختصاص یابد.
سرپرست اداره کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی در گفتکو با بازارکار:
سرپرست اداره کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی ازپرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط جهاددانشگاهی در کشور ذیل جز سه بند ب تبصره ۲ قانون بودجه کشور خبر داد و اعلام کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهاد تسهیلگر، تسهیلات اشتغال زایی را در قالب طرح های اشتغال حمایتی، تولیدی، پیشران اقتصادی و دانش بنیان به متقاضیان پرداخت میکند و این طرح هم اکنون در جریان است.
این جمعیت فقط محدود به ایران نیست؛ تا جایی که نامگذاری آنها هم براساس یک اصطلاح انگلیسی به نام «نیت» است. طبق تعریف جهانی، نیت (Neet) را باید به جوانان و نوجوانانی منگنه کرد که مشغول به کار، تحصیل یا آموزش مهارت نیستند.