استاندار ایلام از افزایش هفت درصدی تردد از مرز مهران در ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: ستاد اربعین استان از اکنون برنامهریزی هوشمند با بهرهگیری از فناوریهای نو و هوش مصنوعی را برای ارائه خدمات بهتر به زائران اربعین ۱۴۰۵ آغاز کرده است.
نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبعیضهای اداری باید با اصلاح قوانین رفع شود، گفت: فراکسیون زنان پیگیر کاهش ساعت کاری و بازنشستگی زودتر بانوان است.
استاندار ایلام گفت: این استان در محیط زیست و منابع طبیعی ظرفیت بالایی دارد که آقای نورمحمدی این ظرفیتها را به خوبی به تصویر کشیده و هنر خود را با علم روز منطبق کرده و ما هم وظیفه داریم برای سرافرازی استان ایشان را حمایت کنیم.
شهرداری ایلام با همکاری شورای اسلامی شهر از مهندسین معماری، شهرسازی و جامعه مهندسی و شهروندان برای شرکت در فراخوان طراحی المانهای ورودیهای شهر ایلام دعوت کرد.
در نشست نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با رئیس جهاد دانشگاهی کشور، چند طرح کلیدی در حوزه سلامت، دامپروری و فرهنگی برای استان ایلام به تصویب رسید که مهمترین آنها اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز کلینیک جامع سلامت زنان شامل مرکز ناباروری و غربالگری سرطان است.