معاون سرمایه انسانی سازمان استخدامی، استفاده همزمان بانوان از قانون کاهش ساعت کاری و تغییر ساعات ادارات را بلامانع دانست و آن را به ستاد ملی معیت ابلاغ کرد.
معاون سرمایه انسانی سازمان استخدامی، استفاده همزمان بانوان از قانون کاهش ساعت کاری و تغییر ساعات ادارات را بلامانع دانست و آن را به ستاد ملی جمعیت ابلاغ کرد.
معاونت سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور در پاسخ به ستاد ملی جمعیت نهاد ریاست جمهوری تایید کرد:
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور گفت: هنوز در وضعیتی به سر میبریم که میزان خشونت و همسرآزاری بین زنان ۳۰ برابر مردان است؛ متاسفم که این داده هنوز محرمانه نگهداری میشود.
الهه تا رسیدن به خانهاش فقط یک ربع آن هم پیاده فاصله داشت اما به خاطر عجله برای زودتر رسیدن به خانه و مراقبت از برادر معلولش به راننده سمند گفته بود او را تا در خانه برساند اما راننده شرور ناگهان با دیدن گوشی آیفون الهه برق طمع چشمانش را کور کرد و دست به جنایتی زد که دل یک کشور را به درد آورد.
با حضور معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده انجام شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با انتقاد از اینکه نگاه به سالمندان غالباً از زاویه «هزینهبر بودن» و «بار جمعیتی» بوده و نه بهعنوان فرصت و سرمایهای انسانی، گفت: بسیاری از سیاستها فقط بر سلامت جسم و درمان تمرکز دارند و از ابعاد اجتماعی، روانی و معنوی سالمندان غفلت شده است. این درحالیست که کشورهایی مانند ژاپن، سوئد، آلمان، کانادا و آمریکا ساختارهای منسجمی برای باشگاههای سالمندان، مراکز بیننسلی و فضاهای تعامل اجتماعی دارند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اختصاص بودجه ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از مشاغل زنان سرپرست خانوار، گفت: برای نخستین بار با حمایت مجلس، تسهیلات تکلیفی برای این گروه از زنان بهصورت هماهنگ با معاونت زنان پرداخت میشود.
این روزها، مجلس طرحی را در دست بررسی دارد که بر اساس آن مهریه را از ۱۱۰ به ۱۴ سکه کاهش میدهد؛ طرحی که هنوز تصویب نشده، اما سنگینیاش بر دوش زنان سایه افکنده و پای خیلیها را برای گرفتن مهریه به دادگاهها کشانده است. این درحالیست که معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، ضمن اعلام مخالفت با این طرح صراحتا میگوید: «بحث مهریه یک تکه از پازل حقوقی و اقتصادی خانواده است، لذا نمیتوان یک تکه از پازل را تغییر دهیم و سایر اجزا دستنخورده باقی بماند. اگر قرار بر اصلاح باشد، باید سایر عناصر این پازل همزمان و هماهنگ تغییر کند تا یک مدل متوازن و کارآمد برای حمایت از خانواده شکل بگیرد.»