تلاش همهجانبه و مشارکت گسترده جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس، سطوح مختلف فرهنگی، ستادی و عملیاتی ـ پژوهشی را شامل میشود و جهادگران بهعنوان مبدع دفاع دانشبنیان توانستند، علیرغم تحریمها، به پشتیبانی علمی و فنی جنگ کمک بسیاری کنند و از این طریق جان بسیاری از رزمندگان و حتی مردم را نجات دهند.
دکتر عبدالحسین رضائی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فرهنگ، مقالهای با موضوع “تشخیص مؤثر سرطان از تصاویر حرارتی با استفاده از الگوریتمهای پیشرفته” را در مجله معتبر بینالمللی به نام Biomedical Engineering: Applications, Basis and Communications منتشر کرده است.
دکتر مسلمی نائینی در جریان سفر به استان مرکزی اظهارکرد: محققان جهاددانشگاهی تاکنون حدود ۶۴۰ نوع علم و فناوری تولید کردهاند که باید مولد شود، ولی جهاددانشگاهی سرمایه کافی برای مولدسازی تمامی این علوم را ندارد و در چنین شرایطی بهترین راهکار استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است.
رییس جهاددانشگاهی در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را حضور جامعه دانشگاهی کشور و بهویژه اساتید و دانشجویانی که در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی مشغول به تحصیل هستند، تبریک و شادباش گفت.
در حاشیه نشست معاون آموزش و کارآفرینی با همکاران صورت گرفت؛
دکتر محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در نشست صمیمی با همکاران این معاونت از تلاش های مدیران کل سابق کارآفرینی و گسترش مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی تقدیر به عمل آورد.
اولین دوره توانمندسازی و ارتقای شایستگیهای حرفهای
اولین دوره توانمندسازی و ارتقای شایستگیهای حرفهای اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی با حضور رییس جهاددانشگاهی و معاونین این نهاد برگزار و در آن بر ادامه اجرای این طرح تأکید شد.