دکتر سمیه گلپور فعال کارگری و رئیس هیئتمدیره کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران در تهران 20 به بررسی پرونده امنیت شغلی، دستمزد و بیمه کارگران می پردازد.
گزارش جدید سازمان بینالمللی کار (ILO) که پیش از روز جهانی ایمنی و سلامت در محل کار منتشر شده است، فرصتها و خطرات مربوط به ایمنی و سلامت در محل کار را آشکار میکند.
این شماره ویژه از نشریه بینالمللی کار، ابعاد مفهومی، هنجاری و سیاسی کار پایدار را بررسی میکند. در این مقاله، ما به روایتهای پیرامون این مفهوم به عنوان عرصههای مبارزه مربوط به دیدگاههای متمایز از کار و پایداری میپردازیم. با تکیه بر تحقیقات مداوم در جوامع آسیبدیده از معدن در برزیل و کانادا، بررسی میکنیم که چگونه مفاهیمی که از سیاستهای ناشی از جریان اصلی سرچشمه میگیرند، با سایر برداشتها و رویهها - به ویژه آنهایی که از دیدگاههای حاشیهای سرچشمه میگیرند - تعامل دارند. به نظر ما، مورد دوم، نگاهی اجمالی به مفهوم استعمارزدایی از کار پایدار به ما ارائه میدهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه حدود ۱۷ میلیون و ۳۰ هزار نفر، بیمه شده سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: از این تعداد، ۱۲ میلیون نفر، کارفرما دارند و بقیه به صورت «خویش فرما»، بیمه شدهاند.
بازهم حادثهای در یک معدن جان ۷ کارگر را گرفت تا باردیگر ضرورت امنیت جان کارگران به خطر افتد و سوال اینجاست که راه جلوگیری از تکرار این حوادث جانکاه چیست و مسئولیت مدیران و سهامداران معادن کشور چگونه باید ارزیابی شود؟
۵ قلم محصول جدید با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «کنستانتینو چیونگا» معاون اول رئیس جمهور زیمباوه در یکی از شرکت های دارویی در تهران رونمایی شد.
رئیس جمهور با تأکید بر پیگیری جدی دولت در زمینه رسیدگی به آسیبدیدگان از حادثه بندر شهید رجایی، گفت: دولت تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا مشکلات خانوادههای جانباختگان این حادثه، همچون آنچه در قبال حادثه طبس رخ داد، پیگیری و برطرف شود.