خیلی از محدودیتهایی که امروزه برای تحصیل و کار در گذشته از زبان نسل قدیم میشنویم، برایمان مانند قصهای است که دیر میتوان آن را هضم کرد. اما بسیاری از دختران از دل همین محدودیتها به موفقیتهایی رسیده و تواناییشان را به دیگران اثبات کردهاند.
جوانترین قاضی زن استان اردبیل معتقد است حضور قضات زن در دادگاهها یک ضرورت است چرا که مراجعان زن بهتر میتوانند مسائل و مشکلات خود را در حضور قاضی زن بیان کنند و این امر میتواند در سیر مراحل پرونده تاثیرگذار باشد.
یک جامعهشناس میگوید: «اینکه زنان امروزه به یک خودآگاهی نسبی رسیدهاند و به دنبال حقوقی مانند حضور در ورزشگاه، حجاب اختیاری و مشارکت در عرصههای مختلف مانند انتخابات و راهپیماییها با پوشش مدنظر خود هستند و میخواهند وجود خودشان را اثبات کنند، یکی از تحولات غیرقابل انکار در سال ۱۴۰۲ است. همچنین شایان ذکر است که دیگر نمیتوان در زمینه تصمیمگیریهای اجتماعی وجود زنان و رأی و نظر آنها را نادیده گرفت.»
خیلی از آیات قرآن من را نقرهداغ کرده است. یکی از آنها آیه ۶۱ سوره یونس است که عرض می کنم تا همه بروند و آن را قاب کنند. میفرماید «پیغمبر تو مشغول هیچ کاری نمی شوی، مگر اینکه در همان لحظه که شروع می کنی، ما نگاه می کنیم.» دوربین مخفیها را دیده اید که وقتی طرف متوجه میشود خجالت میکشد؟ خدا میفرماید خلوت و جلوت ندارد، همه عالم محضر خداست.
مدیرکل امور فنی و تهیه طرحهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی
مدیرکل امور فنی و تهیه طرحهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه متولی توسعه روستا لزوما نمیتواند یک دستگاه باشد گفت: روستا جنبههای مختلفی دارد و تنها به بخش تولید خلاصه نمیشود، متولی روستا نباید یک نهاد و آن هم جهاد کشاورزی باشد.
ذرهذره خاک این سرزمین کُهن مملو از زنان شجاع، نامآور و تاثیرگذار است که در برگبرگِ تاریخ ثبت شدهاند و از مسیر روشن آنان، «ریحانه» همچون درختی تنومند رشد کرد و با عبور از فراز و نشیبهای فراوان و از روستایی دورافتاده در بخش سامن ملایر، امروز در کنار بانوان افتخارآفرین کشور ایستاده است.