در گفتگو با رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی تشریح شد: بازارکار، مشاغل آینده و لزوم ارتقاء سهم آموزش های مهارتی در آموزش های دانشگاهی

مشاغل سنتی آرام ارام جای خود را به مشاغل جدید می دهند و صحبت از آینده مشاغل و مشاغل آینده است. نظام آموزش دانشگاهی در سال های اخیر با چالش های بسیاری مواجه بوده و نرخ بیکاری دانش آموختگان هر روز بیشتر می شود. درباره بازارکار، مشاغل آینده و لزوم ارتقاء سهم آموزش های مهارتی در آموزش های دانشگاهی؛ رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش به ارائه دیدگاه خود می پردازد.

چند توصیه به کارآفرینانی که ایده‌‌هایشان به سرقت رفته

نويسنده: Jennifer Mizgata مشاور عزیز، یک سال پیش، در ماه مه از استارت‌آپی که خودم به تاسیس‌اش کمک کرده بودم و به مدت ۶ سال کارمندش بودم، اخراج شدم.۵ سال از آن ۶ سال، تنها کارمند شرکت بودم و جز من، فقط رئیس شرکت بود که گاهی برای آنکه خودی نشان دهد، سر و کله‌‌‌اش پیدا می‌‌‌شد. حالا که به گذشته نگاه می‌‌‌کنم، می‌‌‌بینم فضا اصلا سالم نبوده. من به خاطر اشتباهی اخراج شدم که اصلا مرتکب نشده بودم و استدلالشان اصلا منطقی نبود. این من را آزار می‌دهد چون برنامه‌‌‌ای که من نوشتم، توسعه دادم و برایش اسپانسر گرفتم، هنوز منبع اصلی درآمدشان است. بعد از این اتفاق، اعتماد به نفسم را کاملا از دست دادم و هنوز نتوانسته‌‌‌ام آن را به دست بیاورم. حالا که دوباره تصمیم دارم به بازار کار برگردم، به شدت دچار سندرم ایمپاستر شده‌‌‌ام. یک نفر هنوز دارد از ایده‌های من پول درمی‌‌‌آورد در حالی که من در تقلا هستم شغلی متناسب با مهارت‌‌‌هایم پیدا کنم .چطور می‌توانم دوباره اعتماد به نفس حرفه‌‌‌ای‌ام را به دست آورم؟

استارت‌آپ‌ها، میزبان فارغ‌التحصیلان علوم انسانی | با تاسیس شرکت دانش‌بنیان می‌توان دانش را تجاری‌سازی‌ کرد

درحالی‌که به‌نظر می‌رسد بنیانگذاران استارت‌آپ‌ها صرفا افرادی با تحصیلات فنی هستند، فارغ التحصیلان رشته‌های علوم انسانی هم، اکنون می‌توانند در فعالیت‌های نوآورانه و کسب‌وکارهای نو، دانش خود را تجاری‌سازی‌ کنند.

حوزه بهداشت و رفاه قانون تسهیل کسب‌وکار پزشکی چه اثری دارد؟

اینهایی که در قدرت بودند، آمدند یک‌سری قوانینی گذاشتند که کسی وارد محدوده اختیارات‌شان نشود حالا یا به اسم شاخص جمعیتی یا به اسم شاخص امتیازی یا به اسم محدودیت حریم‌ صنفی. خیلی‌ها بودند که به‌خاطر این پروانه طبابت، بی‌خیال طبابت در ایران می‌شدند. می‌گفتند می‌رویم عمان کار می‌کنیم که پروانه طبابت نمی‌خواهد این تصمیمات باعث مهاجرت می‌شد.

چطور بعد از فارغ التحصیلی مسیر شغلی خود را بچینیم؟

بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بعد از اتمام دوران تحصیل خود، به فکر استخدام در شرکت‌های بزرگ و معتبر هستند.

به مناسبت روز صنعت و معدن بررسی شد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)؛ دیروز، امروز، فردا

پیشرو در تبدیل ایران به قطب صنعتی و نوآوري منطقه درافق 1404 درصنايع هدف" به عنوان چشم‌انداز سازمانی است که از آن به عنوان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) یاد می شود.

در گفتگو با رئیس سازمان امور اداری استخدامی بررسی شد: استخدام نیروی انسانی شایسته، حقوق و دستمزد و الزامات تحقق دولت الکترونیک

رئیس سازمان امور اداری استخدامی می گوید: در زمینه استخدام ایثارگران سال گذشته تبدیل وضعیت بیش از 80 هزار ایثارگر در دولت انجام شد در حالی که همه جذب سال گذشته در دولت کمتر از 60 هزار نفر بوده البته برخی از دستگاه‌ها محدودیت بودجه‌ای و یا پست دارند و در تلاش هستیم که در مسیر استخدام از بعد کارشناسی دستگاه‌ها کم نشود زیرا بهره‌وری باید حفظ شود.

در گفتگو با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی شد: جایگاه کاریابی ها و طرح به کارگماری 300 هزار کارجو در سراسرکشور

یکی از سیاست‌های محوری در جهت دستیابی به اهداف و مأموریت‌های حوزه اشتغال، استفاده از امکانات و توانمندی‌های بخش غیردولتی در این حوزه بوده که دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌های غیردولتی به‌عنوان بازوان اجرایی در حوزه اشتغال و بازار کار، می‌توانند نقش به سزایی در این زمینه ایفا کنند.

اگر به دنبال یک کسب و کار جدید هستید؛ آنچه باید درباره تأسیس یک خانه بازی بدانید

صنعت بازی و سرگرمی یک مقوله جذاب و مفید است که نتایج قابل‌توجهی را در جامعه به دنبال دارد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم مطرح کرد؛ تحقق دانشگاه‌ کارآفرین با ابتکار عمل و نوآوری در سیاست‌گذاری

خیرالدین گفت: دانشگاه‌ها باید بحث کارآفرینی را جدی بگیرند، اما متاسفانه اکنون بسیاری از دانشگاه‌ها مرکز کارآفرینی و نوآوری ندارند که این امر نیازمند ابتکار عمل و نوآوری در سیاست‌گذاری است.
قبلی۲۲بعدی