یک فعال حوزه کار با بیان اینکه برای مواجهه با مشاغل آینده به طور جدی برنامهریزی نکردهایم، از نظام آموزشی خواست تا با همکاری دستگاههای متولی در این زمینه گام بردارد چرا که بازار کار کشور هنوز برای مشاغل آینده آماده نیست.
این روزها اهتمام بیشتری به تبدیل شرکت های سنتی به شرکت های دانش بنیان صورت می گیرد و بسیاری از مسئولان، ۲ تا ۳ برابر شدن آمار شرکت های دانش بنیان تا پایان سال جاری را پیش بینی کرده اند.
از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران؛ خلاصه گزارش دیده بان جهانی کارآفرینی در قالب ارزیابی شاخص های کارآفرینی در ایران در سال 2021 – 2020 منتشر شد.
توسعه اشتغال با روشهای نوین و اتکا به توان و اصول داخلی یکی از مقبولترین هدفهای هر دولت و ملتی است هدفهایی که صنایعدستی و کارآفرینان این حوزه سالها در آن تلاش کردند و میکنند.
بررسی گزارش های اشتغالی کشور بیانگر این است که تا کنون حدود ۵۲۰ هزار شغل از وعده ۱میلیون شغل دولت محقق شده است مهمترین اقدام اشتغالی دولت ایجاد سامانه جستجوی شغل بوده است.
بینالمللی سازی امروزه بهعنوان یک راهبرد کارآمد برای ارائه برنامهها و گزینش دانشجویان در دانشگاههاست،همچنین مدل جدیدی از کارآفرینی است که باعث میشود به سمت مفاهیم جدیدی از دانش و دانشجو گرایش پیدا کنیم.
بررسی آماری میزان داوطلبان، شرکتکنندگان، انتخاب رشتهکنندگان، پذیرفتهشدگان و در نهایت ظرفیت پذیرش سالهای قبل نشان میدهد در بخشهای مختلف آموزش عالی صندلی دانشگاهها خالی میماند.
معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بین ۲۰ تا ۹۰ میلیون تومان در قالب طرح «گرنت فناوری» به پژوهشگران اعطا می شود. بازارکار بخش دوم مشروح این گفتگو را به نقل از خبرگزاری مهر ارائه می نماید؛
برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (connect) به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور انجام میشود.