معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد دانشجویی بودن؛ کلید توفیق انجام کار‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: کلید توفیق در انجام کار‌های فرهنگی در این نهاد، دانشجویی بودن و حضور فعالانه دانشجویان در طراحی و اجرای برنامه‌هاست.

بازار کار ما برای شغل‌های آینده آماده نیست

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه برای مواجهه با مشاغل آینده به طور جدی برنامه‌ریزی نکرده‌ایم، از نظام آموزشی خواست تا با همکاری دستگاه‌های متولی در این زمینه گام بردارد چرا که بازار کار کشور هنوز برای مشاغل آینده آماده نیست.

دانش بنیان‌هایی که دانش بنیان نیستند

این روزها اهتمام بیشتری به تبدیل شرکت های سنتی به شرکت های دانش بنیان صورت می گیرد و بسیاری از مسئولان، ۲ تا ۳ برابر شدن آمار شرکت های دانش بنیان تا پایان سال جاری را پیش بینی کرده اند.

از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران؛ خلاصه گزارش دیده بان جهانی کارآفرینی در سال 2021 – 2020 منتشر شد

از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران؛ خلاصه گزارش دیده بان جهانی کارآفرینی در قالب ارزیابی شاخص های کارآفرینی در ایران در سال 2021 – 2020 منتشر شد.

گزارش از یک دورهمی از جنس صنایع دستی؛ وقتی که ققنوس از خاکستر خود متولد می‌شود

توسعه اشتغال با روش‌های نوین و اتکا به توان و اصول داخلی یکی از مقبول‌ترین هدف‌های هر دولت و ملتی است هدف‌هایی که صنایع‌دستی و کارآفرینان این حوزه سال‌ها در آن تلاش کردند و می‌کنند.

آخرین وضعیت اشتغالی کشور نصف وعده اشتغالی دولت محقق شد

بررسی گزارش های اشتغالی کشور بیانگر این است که تا کنون حدود ۵۲۰ هزار شغل از وعده ۱میلیون شغل دولت محقق شده است مهمترین اقدام اشتغالی دولت ایجاد سامانه جستجوی شغل بوده است.

دانشجویان دانش‌بنیان بازیگر اصلی بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها

بین‌المللی سازی امروزه به‌عنوان یک راهبرد کارآمد برای ارائه برنامه‌ها و گزینش دانشجویان در دانشگاه‌هاست،همچنین مدل جدیدی از کارآفرینی است که باعث می‌شود به سمت مفاهیم جدیدی از دانش و دانشجو گرایش پیدا کنیم.

رقابت اصلی بین ۲۰درصد متقاضیان کنکور است؛ کدام صندلی دانشگاهی خالی می‌ماند؟

بررسی آماری میزان داوطلبان، شرکت‌کنندگان، انتخاب رشته‌کنندگان، پذیرفته‌شدگان و در نهایت ظرفیت پذیرش سال‌های قبل نشان می‌دهد در بخش‌های مختلف آموزش عالی صندلی دانشگاه‌ها خالی می‌ماند.

دکتر خیرالدین از حمایت وزارت علوم برای مهارت آموزی و کارآفرینی می گوید پرداخت 20 تا 90 میلیون تومان گرنت فناوری در راستای توسعه کارآفرینی

معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بین ۲۰ تا ۹۰ میلیون تومان در قالب طرح «گرنت فناوری» به پژوهشگران اعطا می‌ شود. بازارکار بخش دوم مشروح این گفتگو را به نقل از خبرگزاری مهر ارائه می نماید؛

جزئیات بسته کامل حمایت از کارآفرینان و متخصصان ایرانی خارج از کشور

برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (connect) به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه و با همکاری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور انجام می‌شود.
قبلی۲۱بعدی