حمایت سطحی‌نگرانه از دانش بنیان ها

  روزنامه دنیای اقتصاد به بررسی گزارش بازوی پژوهشی اتاق بازرگانی درخصوص حمایت‌های صورت گرفته از اقتصاد دانش بنیان پرداخته است

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان»: تاسیس پردیس پارک علم و فناوری در استان‌ها کلید خورد

در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد با پیگیری دکتر طهرانچی رئیس این دانشگاه و با تفاهمی که با وزارت علوم صورت گرفت، تاسیس پردیس‌ها در استان‌های دانشگاه در دستورکار قرار گرفت. این پردیس‌ها شامل استان‌هایی می‌شود که استانداردهای خاصی را داشته باشند.

توسعه کسب و کار بومی در دنیای مجازی| نقش متاورس در اشتغال زایی و ارزآوری ملی!

با توسعه صنعت متاورس، به نظر می رسد اکنون زمان مناسبی برای ورود صنایع و کسب و کار بومی ایرانی به این عرصه و همچنین بهره برداری از پتانسیل های دنیای مجازی برای اشتغال زایی در سطح ملی به حساب می آید.

تمرکز دانشگاه‌های دنیا روی مهارت‌ فارغ‌التحصیلان

با توجه به تورمی که در دنیای امروز در بسیاری از کشورهای دنیا مشاهده می‌شود، شاید به جرات بتوان گفت اشتغال یکی از اولین نیازهای جوامع به‌شمار می‌رود و رونق این بخش تاثیر مستقیمی روی اقتصاد کشورها دارد.

رئیس بزرگ‌ترین پارک فناوری کشور: 1737محصول را تجاری‌سازی کردیم

20 سال پیش در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان با موج تولید علم در کشور روبه‌رو بودیم، یعنی نخستین جهش کشور، جهش علمی بود که با شتاب علمی همراه شد و تاکنون نیز ادامه پیدا کرده است.

اشتغال دانش‌بنیان در ایران

در حال حاضر رقابت برای دانشگاه‌ها تنها مختص به چند رشته خاص به‌ویژه در حوزه پزشکی شده است. برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دیگر لزوماً در بازار کاری وجود ندارد و دولت نیازی به نیروی جدید در ابعاد وسیع ندارد.

تمرکز جهاددانشگاهی در سال ۱۴۰۱ برای تولید فناوری‌های مورد نیاز جامعه با دو ویژگی دانش بنیانی و اشتغال آفرینی

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه استفاده از توان ملی باید متناسب با تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای تحقق اقتدار اقتصادی دانش بنیان باشد گفت: برنامه‌ریزی ما در سال ۱۴۰۱ به تولید انبوه رساندن فناوری‌هایی خواهد بود که با موفقیت کامل کسب شده‌اند و همچنین تولید فناوری‌های مورد نیاز روز جامعه و فناوری‌های نوین آینده با دو ویژگی "دانش بنیانی" و "اشتغال آفرینی" است.

چالش‌های فراروی تولید دانش‌بنیان

«تولید با ارزش افزوده بالا و اشتغال تحصیل کرده‌ها تولیدی است که برپایه دانش و فناوری استوار باشد» این جمله بخشی از یادداشت رسول خالقی مدیر مرکز نوآوری تعاون آذربایجان شرقی برای رسانه بازار است.

برای استخدام در بانک ها باید چه رشته‌ ای بخوانیم؟

برای پاسخ به این سؤال که: «برای استخدام در بانک ها باید چه رشته ای بخوانیم؟» می‌توان به رشته‌های مختلفی مثل بانکداری یا مدیریت امور بانکی، مدیریت مالی، حسابداری، مدیریت کسب‌وکار، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، علوم اقتصادی، حقوق، ریاضی و ... اشاره کرد.

علم و تکنولوژی در ۱۴۰۰

مدیرعامل یک استارتاپ حوزه "گردشگری سلامت" گفت: گردشگری سلامت اصطلاحاً یک صنعت پردرگیر است و از زمانی که توریست وارد ایران می‌شود، صنایع و گروه‌های بسیار زیادی درگیر می‌شوند؛ هر گردشگر سلامت که وارد کشور می‌شود معادل ۴۰ الی ۵۰ بشکه نفت ارزآوری دارد!
قبلی۲۵بعدی