دستهای پینه بسته و ترک خوردهاش در تار و پود قالی، حکایت از رنج زندگی دارد، رنجی که امروز به گنجی تبدیل شده که نه تنها خود بلکه دیگران نیز از سرچشمه آن سیراب می شوند.
به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا، بیکاری یکی از چالشهای کشور و بازار کار به شمار می رود که میتواند آثار و پیامدهای زیانباری در جامعه داشته باشد، از این رو چارهاندیشی در خصوص کاهش نرخ بیکاری و فراهم کردن بستر اشتغال و کارآفرینی امری ضروری است.
مقوله ارتباط صنعت و دانشگاه چند سالی است که مطرح است، موضوعی که اگر به طور کامل محقق شود میتواند باعث شود رویکرد صاحبان صنایع با نگاه به داخل تغییر کند و دانشگاهها بسیاری از گره های کشور و صنایع را با راه حلهای خود باز کنند.
گیاهان دارویی استان زنجان ظرفیتی مناسب برای ایجاد رونق اقتصادی و توسعه صادرات است که تحقق این مهم به برنامه ریزی، سرمایه گذاری و شناسایی بازارهای هدف نیاز دارد.
هنرهای چوبی استان مرکزی با بیان اینکه ضعف خلاقیت و کارآفرینی از موانع مهم کسب و کارهای کوچک خانگی است، میگوید: طراحان حوزه صنایع دستی در فرایند مدیریت طراحی میبایست به این نکته توجه کنند که تنها کافی نیست که کار طراحیشان عالی باشد و فقط به جنبههای زیباییشناسی توجه کنند، بلکه باید بتوانند مشکلات تجاری را برطرف کرده و اهداف کسب و کار را محقق سازند.
بیش از ۲۷۰ هزار بافنده رسمی فرش در اصفهان فعالیت می کنند اما مشکلاتی مانند گرانی مواد اولیه، فقدان بازار فروش و دلالان گره کوری بر مشکلات قالی اصفهان زده است.
یکی از عوامل بیکاری بهویژه در بین دانشآموختگان، مطابقت نداشتن مدارک تحصیلی و علایق فارغالتحصیلان با اشتغال موجود در جامعه است، پرورش و آموزش نیروی کار باتوجهبه نیاز جامعه بهعنوان یک ضرورت باید مدنظر قرار گیرد. به دلیل وجود اینگونه مشکلات لزوم ایجاد باشگاههای کارآفرینی بیشازپیش احساس میشود.
یک دورهای در صفحات مجازی آشپزها یا فعالان تولید غذا و رستورانگردی از ظروف مسی برای تهیه غذا استفاده میکردند به همین دلیل گرایش به مصرف ظروف مسی به ویژه برای آشپزی یک دفعه رونق گرفت و مغازههایی نیز برای فروش ظروف مسی باز شد، اما دوباره گرایش به همان ظروف مصنوعی صنعتی کارخانهای از جنس فلزی، چدنی ، چینی و استیل و گرانیتی باب شد.