زمانیکه در سال 1264 شمسی در شوش ایران، خانم تولوز باستان شناس فرانسوی با پتک به جان سرستون 12 هزار کیلویی کاخ داریوش شاه هخامنشی افتاده بود و با افتخار در کتاب خاطراتش می نویسد: « دیروز گاو سنگین بزرگی را که روزهای اخیر پیدا شده بود با تاسف تماشا کردم،تکان دادن چنان توده عظیمی غیر ممکن است.بالاخره نتوانستم بر خشم خود مسلط شوم،پتکی بدست گرفتم به جان حیوان سنگی افتادم.ضربات وحشیانه به او زدم.سر ستون در نتیجه ضربات پتک مثل میوه رسیده از هم شکافت.»، سپس با قراردادن قطعات این سرستون در 327 صندوق با اجازه ناصرالدین شاه قاجار در اسفندماه سال 1264 آن را به فرانسه حمل کردند.این سرستون بزرگ گاو دوسر کاخ آپادانا قسمتی از کاخ داریوش در شوش بود که یکی از سی و شش ستون پشتیبان سقف درکاخ آپادانا محسوب می شد.و نمایانگر معماری هخامنشی و میراث فرهنگ ها و تمدن ایران در آن دوره بود.
یک متخصص بازار کار، گفت: چالش تامین مسکن حتی برای جوانان که خانواده آنها در کلانشهرها زندگی میکنند نیز وجود دارد؛ فرزندان این خانوادهها بهرغم افزایش سن امکان مستقل شدن از خانواده را ندارند و بنابراین در شرایط کنونی جامعه با چالش ایجاد چند خانواده در یک آپارتمان مواجه است.
اخیراً شهر بفروئیه از توابع شهرستان میبد یزد به عنوان شهر ملی هنرصنعت «موتابی» در کشورمان انتخاب شد؛ انتخابی که براساس پیشینه تاریخی بسیار عظیم و باشکوه این رشته، مواد اولیه طبیعی، رنگ آمیزی سنتی و طبیعی و وجود پتانسیلهای لازم در جهت کارآفرینی و اشتغالزایی این رشته محقق شد.
«بازنشستگی بدون اغراق برای من تولدی دوباره بود. با بازنشستگی زندگی جدیدی را شروع کردهام که پیوستگی عمیقی با علایقم دارد؛ علایقی مانند سفر داوطلبانه که در دوران کاری نتوانستم به آنها برسم.»
روستای شیرینآباد از توابع شهرستان فراهان در استان مرکزی قطب تولید کفش بچگانه در کشور محسوب میشود. اهالی این روستا که زمانی برای کار از شیرین آباد مهاجرت میکردند، اکنون با رونق گرفتن کسب و کار به روستا برگشتهاند. این روستا در ۳۰ کیلومتری شهرستان فراهان قرار دارد.
نرخ بیکاری فارغالتحصیلان از ۱۳.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم با کاهش ۱.۹ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۱.۸ درصد رسید و نرخ مشارکت زنان در بازار کار نیز از ۱۳.۶ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۴.۲ درصد در سال گذشته رسیده است. نرخ بیکاری فارغالتحصیلان از ۱۳.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم با کاهش ۱.۹ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۱.۸ درصد رسید و نرخ مشارکت زنان در بازار کار نیز از ۱۳.۶ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۴.۲ درصد در سال گذشته رسیده است.