السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۰۸۹۸
همزمان با افتتاح نمایشگاه ملی؛

حضور 17 شرکت فناور پارک علم و فناوری البرز در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

17 شرکت دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز دستاورد های خود را در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به نمایش گذاشتند.
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰

به گزارش بازارکار از روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهران مهدوی مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز در حاشیه افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و در محل غرفه این پارک گفت: پارک علم و فناوری البرز در سطح ملی و استانی حرف های بسیاری برای گفتن دارد و فناوران این پارک در رشته ها و حوزه های مختلف خوش درخشیده اند.
وی با اشاره به اینکه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار  تا روز چهارشنبه 22 آذرماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی ره دایر است گفت: علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه و دستاورد های دانش بنیان و فناور به غرفه سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی مراجعه نمایند.
اهداف برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، ارائه تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و نوآورانه حوزه پژوهش و فناوری، بررسی چالش‌های فراروی حوزه‌های مرتبط با پژوهش، فناوری و نوآوری، آشنایی سازمان‌ها و نهادهای گوناگون و بخش‌های مختلف صنعتی کشور با توان داخلی در حوزه‌های پژوهش و فناوری، ابزاری مناسب برای شبکه‌سازی و ایجاد پیوند میان تقاضای دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های دولتی و غیردولتی و عرضه فناوری توسط استادان، کمک به رفع نیازهای کشور توسط ظرفیت‌های علمی و تخصصی داخلی کشور و افزایش اثربخشی زیست‌بوم نوآوری و فناوری در توسعه اقتصاد ملی عنوان‌شده است.
گفتنی است روز ۲۵ آذرماه به‌عنوان روز پژوهش در تقویم گنجانده‌شده و در هفته پایانی آذر رویدادهای مختلفی به‌عنوان برنامه‌های ملی هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌شود.شعار هفته پژوهش سال ۱۴۰۲ را «پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهار تورم» اعلام‌شده است.
یادآور می‌شود، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار از تاریخ 20 تا 22 آذرماه 1402 در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
غرفه سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی در ایام برگزاری نمایشگاه از ساعات 9 تا 19 در بخش «زون 2»پذیرای علاقه‌مندان و به‌ویژه جهادگران است.
همچنین سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان این نهاد نیز باهدف ارایه آخرین یافته‌های محققان، فناوران و همچنین دریافت نیازهای پژوهشی و فناورانه و ارایه سازکار اثربخش تعامل میان پژوهشگران، فناوران و فعالان حوزه تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد هم‌افزایی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری در این نمایشگاه حضور دارد.

ارسال نظرات