السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۲۵۳۰
با محوریت آخرین جزئیات

جلسه ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با محوریت شهرستان فردیس

پنجمین جلسه ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با محوریت آخرین جزئیات وضعیت اتباع خارجی شهرستان فردیس برگزار شد.
پنجشنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۵

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز؛ در جلسه پنجمین جلسه ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با محوریت شهرستان فردیس که به ریاست سیروس دهقان شیری مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی برگزار شد آخرین جزئیات وضعیت اتباع خارجی در شهرستان فردیس بررسی شد.  
در ابتدای جلسه دهقان شیری ضمن مرور اقدامات صورت گرفته در شهرستان فردیس،در خصوص اهمیت ساماندهی و موضوعات اجتماعی و فرهنگی اتباع خارجی توضیحاتی را ارائه نمود. 
وی ضمن تاکید بر رعایت قوانین و مقررات توسط کارفرمایان در خصوص عدم بکارگیری اتباع غیرمجاز افزود: اتباع و مهاجرین دارای مدارک معتبر اقامتی و کاری باید در مشاغل مجاز به فعالیت بپردازند قطعا با کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز نموده اند برخورد خواهد شد.
در پایان مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز با بیان اینکه نظارت جدی بر حضور و فعالیت اتباع خارجی در شهرستان فردیس ضرورت دارد بر تشکیل بانک اطلاعاتی جامع تاکید کرد.

برچسب ها:

ارسال نظرات