السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۳۲۹۸
معاون دانشجویی دانشگاه پیام نور

مهارت افزایی مشاغل نوظهور در دانشگاه پیام نور

معاون دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور گفت: در تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای برگزاری دوره‌های مهارت افزایی و کارآفرینی مشاغل نوظهور طراحی شده تا دانشجویان همراه با دریافت گواهی‌های معتبر و وام‌های اشتغالزایی، وارد بازار کار شوند.
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲

به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی محمدی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور در نشست خبری سومین جشنواره دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور کشور (رویش، حرکت و نشریات) با بیان اینکه بر اساس شواهد و قرائن و مستنداتی که وزارت علوم بر آن‌ها صحه گذاشته است اظهار داشت: قبولی در کارشناسی ارشد یکی از این مبنا‌ها هست و سازمان سنجش سال گذشته اعلام کرد که سی درصد ورودی تحصیلات تکمیلی دانشگاه‍‌های مادر از پیام نور و دانشگاه فرهنگیان هم اعلام کرد که هفتاد درصد ورودی شان از پیام نور بوده است که نشان دهنده کارآمدی این دانشگاه است.

وی اظهار داشت: در بیشتر شهر‌ها یک دانشگاه پیام نور تأسیس شده است و این امکان فراهم شده که دانشجویان در کنار خانواده خود تحصیل کنند و همین موضوع آمار آسیب‌های اجتماعی را کاهش داده است.

محمدی با اشاره به اینکه گسترش عدالت آموزشی دانشگاه پیام نور در همه جا، برای همه و در همه وقت باعث شده در مناطق محروم حتی بدون داشتن صرفه اقتصادی برای دانشگاه، مراکز دانشگاهی با شهریه بسیار پایین فعالیت کنند و بواسطه استقلال در حین تحصیل در بازار کار هم موفق باشند گفت: کوچک سازی باعث می‌شود دانشگاه پیام نور استقلال خوبی بدست آورد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور با بیان اینکه اولویت اول دانشگاه، کارآفرینی، کسب و کار و مهارت آموزی است که در حین تحصیل مهارت‌های لازم شغل آینده را کسب کنند خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های مهم نظام بحث شغل و اشتغال جوانان است و با توجه به جنس دانشجویان، دانشگاه پیام نور میتواند پیشران این مسئله باشد و در این راستا می‌توانیم محصولات و دستاورد‌های جشنواره‌های حرکت، رویش و نشریات را پیوست فعالیت‌های کارآفرینی و اشتغالزایی کنیم که شناسایی، بستر سازی، هم افزایی و ساماندهی این فعالیت‌ها می‌تواند از مهمترین وظایف ما باشد.

وی ادامه داد: همچنین در این رابطه رایزنی‌هایی با سازمان فنی و حرفه‌ای داشته‌ایم و مشاغل نو ظهوری را برای اجرای در دوره‌های مهارت افزایی و کارآفرینی طراحی و سرفصل بندی نموده‌ایم که دانشجویان بتوانند همراه با دریافت گواهی‌های معتبر از این دوره ها، وام‌های اشتغالزایی دریافت کنند و وارد بازار کار و حرفه تخصصی خود شوند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور گفت: جشنواره دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانشجویان پیام نور سراسر کشور با عنوان رویش، حرکت و نشریات است که برای اولین بار بصورت تجمیعی با محوریت استان اصفهان برگزار می‌شود.

محمدی با بیان اینکه تعداد آثار رسیده به این جشنواره بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ اثر است گفت: در محور رویش ۲ هزار و ۱۶۹ اثر با ۱۰۲ اثر برگزیده و در محور حرکت ۵۶۲ اثر با ۳۶ آثار برگزیده و در بخش نشریات با ۸۴۳ آثار با ۱۴۳ آثار برگزیده معرفی شده اند.

رضا مختاری، رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ابراز داشت: کار فرهنگی، پیش از آن که به بودجه نیاز داشته باشد، نیازمند انگیزه، پشتکار و روحیه جهادی است و با توجه به نزدیک بودن ایام برگزاری سه گانه جشنواره بزرگ (رویش، حرکت و نشریات) کشوری به میزبانی استان اصفهان بیان داشت: امیدواریم با خلاقیت و ایجاد تحول در تشکل‌ها و فعالیت‌ها، احیای دوباره هویت اجتماعی فرهنگی دانشگاه را در راه نیل به تمدن اسلامی شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد آثار جشنواره متعلق به دانشجویان استان اصفهان است افزود: این جشنواره در روز‌های ۲۸، ۲۸ و سی ام بهمن در اصفهان برگزار می‌شود.

مختاری تصریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به جوانان و امید تأکید ویژه‌ای دارند، این گونه جشنواره‌ها و نشست‌ها زمینه تعالی و پیشرفت هر چه بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان را فراهم می‌کند و فرصت مغتنمی برای ایجاد هویت بخشی به دانشجویان و حس تعلّق خاطر به دانشگاه و تقویت فرهنگی آنان می‌باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: ۱۸۱ نفر برگزیدگان این جشنواره در تور فناورانه شرکت می‌کنند.

مختاری تقدیم ۸ شهید مدافع حرم از دانشگاه پیام نور اصفهان را از افتخارات این دانشگاه دانست.

برچسب ها:

ارسال نظرات