نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۴۶۸۵
امکان جذب و جمع آوری آب باران

سبز شدن صحرا در سنگال؛ جایی که سال‌‌ها هیچ گیاهی نروییده بود

سبز شدن صحرا در سنگال؛ جایی که سال‌‌ها هیچ گیاهی نروییده بود
در این طرح با ایجاد نیم کره‌ها موسوم به ماه نیمه روی زمین امکان جذب و جمع آوری آب باران روی زمین‌های بیابانی افزایش می‌یابد.
دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲

برنامه جهانی غذای سازمان ملل در مرزهای شمالی سنگال برنامه‌ نوآورانه برای توانمند سازی جوامع محلی و دیوار سبز بزرگ آفریقا دارد.
به گزارش بازارکار به نقل از برنامه جهانی غذا، در سال‌های گذشته هیچ گیاهی در این سرزمین‌های بیابانی رشد نکرده است و این برنامه حیات را به سرزمین‌ها بازگردانده است.
در این طرح با ایجاد نیم کره‌ها موسوم به ماه نیمه روی زمین امکان جذب و جمع آوری آب باران روی زمین‌های بیابانی افزایش می‌یابد.
این روند که از یک روش قدیمی و فراموش شده ساحلی الهام گرفته، در افزایش امنیت غذایی و بازیابی اکو سیستم موثر است.

این برنامه رونق و سرسبزی را برخی از مناطق شمالی سنگال در صحرای آفریقا برگردانده و در توانمندسازی جوامع محلی موثر بوده است.

ارسال نظرات

captcha