السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۴۹۹۱

به یاد مسیح گیلان، داروساز خیر از تبار ارامنه  

سرپرست بهزیستی استان گیلان گفت: مراسمی به یاد آرسن میناسیان معروف به مسیح گیلان برگزار شد.
سه‌شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵

به گزارش بازارکار، آریا طوفانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از گذشت چهل و هفت سال از درگذشت آرسن میناسیان، مردم گیلان همچنان از این شخصیت نیکوکار به نیکی یاد می کنند و یاد وخاطره نیکوکاری های او در اذهان مردم گیلان باقی مانده است و به همین علت است که هرساله جمعی ازمسئولین  وفرهیختگان و مفاخرادبی و هنری و نیکوکاران یادش را گرامی می دارند.

وی خاطر نشان کرد: زنده یاد میناسیان در بین مردم همواره از شخصیت اجتماعی والایی برخوردار بود و با انفاق و نیکوکاری نیازمندان را یاری می کرد.

طوفانی با بیان اینکه این مرد گیلانی از تبار ارامنه گیلان و پیرو دین مسیح بعنوان یک داروساز، داروها را بصورت رایگان دراختیار بیماران نیازمند قرارمی داد گفت: وی اولین آسایشگاه معلولان وسالمندان در کشور را در شهر رشت تاسیس کرد.

سرپرست بهزیستی گیلان تصریح کرد: آرسن میناسیان گرچه در مداوای بیماران، کمک به مستمندان و تاسیس آسایشگاه معلولین رشت نقش بزرگی ایفا کرد، اما کار بزرگ و سترگ او بنای " اندیشه نیکوکاری" بود که تا ابد درخاطره و تفکر گیلانیان جاودانه خواهد ماند وچراغ راه و راهنمای انسانها خواهد بود تا به یاد داشته باشند که نیکی و نیکوکاری از یادها زدوده نخواهد شد.

 او از سوی مردم، به مسیح گیلان شهرت یافت و با احترام و بدرقه ی عزتمندانه ی مردم گیلان در آرامگاه ابدی اش در کلیسا و مدرسه ی ارامنه شهر رشت به خاک سپرده شد.

ارسال نظرات